Kontor, Nils Ericsonsgatan 17, City, Göteborg

  • 640–6 440 m²
  • Enligt överenskommelse

Moderna och flexibla kontorslokaler i Femman!


Lokaltyp Kontor
Total yta 640–6 440 m²
Adress Nils Ericsonsgatan 17
Område City
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Våning 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41942810

Beskrivning

Unik möjlighet att hyra moderna och nyrenoverade kontorslokaler i den centralt belägna byggnaden Femman. Det centrala läget har alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i direkt anslutning till byggnaden. Totalt finns ca 6 400 kvm ledigt i huset. Arean är fördelad över två våningsplan varav plan 5 är ett helplan om ca 5 800 kvm och på plan 6 finns ca 640 kvm. Det hela våningsplanet ger möjlighet med entréer från flera olika gatuadresser. Våningsplanet går även att dela i enheter som möter tillträdande hyresgästs behov. Lokalerna är beräknade att vara inflyttningsklara i Q3 2021.

Omgivning

I hjärtat av Nordstan ovanför gallerian Femman finns några av Göteborgs mest attraktiva kontorslokaler. Nordstan är ett av Sveriges ledande affärscentrum och här erbjuder vi kontor mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service. Fastigheten har kontorsentréer med adress Nordstadstorget 6, Postgatan 28, Nils Ericsonsgatan 17 och Spannmålsgatan 19.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Parkering

Enkel och bekväm parkering finns i Nordstans P-hus med 2 600 parkeringsplatser med möjlighet till korttids- och kontraktsparkering. I P-huset finns det parkeringsplatser avsedda för laddning av elbilar. Utöver parkeringsplatserna finns i P-huset även möjlighet till cykelparkering.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen