Kontor, Nellickevägen 20-22, Lyckholm, Göteborg

  • 407 m²
  • 61 050 - 101 750 kr/mån

Fin och modern kontorslokal - inflyttning nästa dag!


Lokaltyp Kontor
Total yta 407 m²
Adress Nellickevägen 20-22
Område Lyckholm
Kommun Göteborgs kommun
Våning 2
Objektsnummer 41955038
Områdeshyra 61 050 - 101 750 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Nellickevägen 20-22 i anrika Lyckholms fabriker. Intill de historiska industribyggnaderna från sent 1800-tal finner ni denna ljusa och rymliga kontorslokal som nyligen renoverats i modern standard. Lokalen har mestadels öppen planlösning med inglasade mötesrum, heltäckningsmatta och fönster i två väderstreck. Här sitter ni centralt med goda kommunikationer i ett expansionsområde med stadig tillväxt och ett stort serviceutbud. Välkommen att kontakta oss för frågor eller visning.

Övrigt

Kvarteret Lyckholms ligger centralt i Göteborg, strax söder om Liseberg och kommande World of Volvo. Detta är ett spännande område att etablera sig i. Kvarteren är något avgränsade och skapar en tyst och trevlig miljö med inslag av grönska.

Här i närområdet är mestadels av byggnaderna kommersiella vilket innebär att det är ett tätbefolkat område av företag, varav många inom tech-branschen, som i klustret skapar en härlig synergi.

Kommunikationen till Nellickevägen är exemplarisk. Närmaste spårvagnshållplatsen, Almedal, ligger cirka 100 meter bort och här går linjerna 2 och 4 med täta avgångar i båda riktningar, oavsett tid på dygnet. År 2026 planeras Västlänken med station Korsvägen vara klar, vilket kommer gynna kollektivtrafiken ytterligare. 

Med närhet till leden är det enkelt att hitta hit med bil och parkeringsplatser finns utanför fastigheten samt i parkeringshus. 

För den som önskar ett mer miljövänligt alternativ fungerar gång- och cykel till Nellickevägen utmärkt. I källarplanet av fastigheten finns gott om cykelparkering med omklädning och dusch.

 

Lunchalternativen är i området är många. I huset intill, serveras lunch varje dag mellan kl. 11:30 - 13:30. Lunchen genomsyras av bra råvaror i en fin blandning av modern och traditionell mat. Utöver detta finns det flertalet restauranger i närområdet med utbud som passar de allra flesta, som bland annat orientalisk mat, pasta och Picadeli salladsbar.

För den aktiva livsstilen finns det bra utbud; STC som är beläget på området, Crossfit i närområdet och även Fitness24Seven tvärs över vägen.

I receptionen, intill Lyckholms Restaurang & Konferens, erbjuds bokningsservice som bland annat catering och kemtvätt.

Lyckholms var ett svenskt bryggeri från sent 1800-tal och har under senare tid även varit hem för Pripps från 1929, vilket år 1975 lades ned. Fram till 2017 huserade Oceanbryggeriet i byggnaderna. Idag står mestadels av dem tomma med bevarandeprogram.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen