Kontorshotell, Muskötgatan 8B, Berga, Helsingborg

  • 10–15 m²

Ledigt kontorshotell på Berga i Helsingborg. Här finns rum från 10 kvm. Gemensamt kök och konferensrum.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10–15 m²
Adress Muskötgatan 8B
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41893831
Bifogade filer

Beskrivning

Välkomna till ett av våra kontorshotell på Berga! Här finns rum från 10 kvm. Våra kontorshotell har gemensamt kök och konferensrum, bra parkeringsmöjligheter samt fiber in i varje rum.

Omgivning

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Kommunikationer

Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Skytteklubben 400 meter bort och hållplatsen för regionbussarna ligger 350 meter bort.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och de närmaste grannarna är Scandic och Biltema.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen