Butikslokal, Munkebäcks Allé 10, MUNKEBÄCK, Göteborg

  • 99 m²

Vill du etablera dig i Göteborgs mest intressanta område? Endast denna lokal på 99 kvm i bästa hörn läge, är kvar i första etappen. Passa på!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 99 m²
Adress Munkebäcks Allé 10
Område MUNKEBÄCK
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2020
Objektsnummer 41934260

Beskrivning

Tornet uppför bostadshus med butikslokaler i gatuplan.

Totalt har vi erbjudit tolv lokaler varav nu endast denna lokal är ledig i första etappen. Lokalen är lämpliga för för butik, kiosk, apotek, optiker, bageri eller kontor. Lokalen är på 99 m² med en tak höjd på mellan 3,5-3,9 m. Fina exponerings möjligheter via de stora fönsterytorna. Inflyttning 1 juli 2020. Stora möjligheter till egna anpassningar.

Läget är mycket kommersiellt med ett stort upptagningsområde, smarta flöden utanför lokalen och en områdesvision att bli en förebild för planering och byggande på 2000-talet. Vad mer kan man begära vid val av lokal? Munkebäcks Hage är beläget vid Munkebäcks allé, som är en ombyggd del av nuvarande Munkebäcksgatan. Området är tryggt och välkänt och genom nyproduktion utvecklas en inspirerande och upplevelserik stadsdel. Missa inte chansen att etablera din verksamhet här!

Omgivning

Det kommer vara lätt att röra sig i de nya kvarteren och även hitta nya promenad- och cykelvägar vilket ökar områdets attraktionskraft. Här finns många naturliga och trevliga mötesplatser som skapar en trygg och inspirerande miljö som dina nuvarande och framtida kunder tycker om att vistas i. Alla lokaler har en egen uteplats mot den gemensamma innergården där det finns cykelplatser, grillplatser, sittgrupper och pergolor. Visionen är att området ska föra med sig en hemkänsla och ett rikt vardagsliv; att det ska vara en plats där man känner varandra. Munkebäcks Hage ligger nära Härlanda Tjärn som erbjuder såväl badplats som motionsspår för löpning och skidåkning. Dessutom planerar kommunen att göra om cykelbanan efter Delsjövägen till en cykelpendlingsled.

Kommunikationer

Munkebäckstorget trafikeras av spårvagnslinje 1 och 5 samt buss 17. Spårvagnslinje 3 har sin hållplats 150 meter bort. Trafikplats till E20 och Torpa nya handelscentrum ligger 500 meter norr om bostadskvarteret.

Planlösning

Lokalen är lämpliga för butik, kontor, apotek, optiker, blomster affär, eller cafe/bageri. Det erbjuds fina exponerings möjligheter via de stora fönsterytorna längs med Munkebäcks Allé. Takhöjden ligger på mellan 3,5-3,9 meter och är generösa och luftiga. Lokalen har en egen uteplats mot den gemensamma innergården.

Parkering

Kunderna parkerar smidigt på en korttidsparkering utanför lokalerna. För anställda och boende finns parkeringsplatser i ett underjordisk garage.

Service

I Munkebäcks Hage finns ett stort utbud av service som Närhälsan, systembolag samt några restauranger. Vidare finns matbutiker, videobutik, hårsalong, pizzeria, kiosker och fruktaffär samt apotek i området eller några hundra meter därifrån.

Skyltläge

Fina fönster i markplan med goda skylt möjligheter.

Närliggande företag

I Munkebäcks Hage och i närområdet finns ett stort utbud av företag såsom bl.a. Systembolaget, Coop Konsum, Ica Kvantum, Media Markt Cirkel K, Max, Nordsjö och Sats Gym.

Övrigt

ÖVRIGT:

Munkebäcks Hage tillhör Örgryte-Härlanda vars folkmängd var 59 290 personer 2016. Befolkningen förväntas öka med 5 100 personer de kommande fem åren. I kvarteret Munkebäcks Hage byggs förskola och 350 nya bostäder i form av hyresrätter och bostadsrätter. Det är dessutom mycket nyproduktion på gång i hela Örgryte-Härlanda då cirka 3 000 bostäder byggs inom de kommande åren. Det planerade bostadsbyggandet är mycket större än det varit de senaste åren. Stadsdelens centrala läge tillsammans med ett bostadsbestånd som domineras av lägenheter i flerfamiljshus skapar en hög intensitet. Därför är Munkebäcks Hage ett mycket intressant område eftersom det byggs mycket här.Bilder på lokalen