Produktionslokal, Mogölsvägen 14, Hedenstorp, Jönköping

  • 9 200 m²

En toppenmodern fastighet som skulle fungera perfekt för logistik eller olika typer av lagerverksamhet.


Lokaltyp Produktionslokal
Total yta 9 200 m²
Adress Mogölsvägen 14
Område Hedenstorp
Objektsnummer 41917371

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Omgivning

Omgivningen utgörs av lättare industri, kontor samt handel.

Kommunikationer

Lokalen är belägen precis intill göteborgsvägen. Busshållplats finns i området och ett stenkast bort ligger Jönköping Airport.

Planlösning

Lokalen är ca 9 200 kvm med ett optimalt läge i Jönköping och skyltläge ut mot riksväg 40. Det finns också möjlighet att bygga ut med ca 5 000kvm. Lokalen är relativt nybyggd, upprättad under 2011. Takhöjden är 10m till underkant balk och lagerdel utgörs av 8 000kvm. Showroom, kontor och övriga personalytor utgör ytterligare ca 1 200 kvm. Ta chansen och etablera på ett av Jönköpings mest attraktiva logistik lägen. Från entréplan är det en trappa upp eller hiss till kontor och showroom. Du möts av en trevlig miljö med ett stort öppet rum där alla medarbetare kan samlas för att umgås och fika. Runt omkring denna öppna del finns det ett antal kontor, konferensrum och ett pentry. Idag utgör ca 600kvm av det övre våningsplanet showroom, men det skulle enkelt gå att ställa om ytan till fler kontor och mötesrum. Idag utgörs 8 000kvm av lager, det är 10m till underkant balk och det finns plats för ca 13 000 pallplatser. Det finns både markport och lastkaj till lokalen samt omklädningsrum och ett utrymme för laddning av truckar finns i anslutning till bakre delen av lagret.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra på fastigheten.

Service

Det mesta inom service finns i Jönköping centrum ca 7,5 km från lokalen. Inom kort öppnar Zlatan sin nya Padelarena och närheten till restauranger finns inom 5 -10 minuter från området

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse.
Kallhyra ca 700 kr/kvm/år.Bilder på lokalen