Produktionslokal, Mogölsvägen 14, Hedenstorp, Jönköping

  • 9 000 m²

Efter regn kommer solsken sägs det. För de företag som gått miste om större lokaler på Hedenstorp i Jönköping så har ni nu fått en andra chans. En modern lokal om ca 9 000 kvm kommer finnas tillgängli ...


Lokaltyp Produktionslokal
Total yta 9 000 m²
Adress Mogölsvägen 14
Område Hedenstorp
Objektsnummer 41917371

Omgivning

Omgivningen utgörs av lättare industri, kontor samt handel.

Kommunikationer

Lokalen är belägen precis intill göteborgsvägen. Busshållplats finns i området och ett stenkast bort ligger Jönköping Airport.

Planlösning

Från entréplan är det en trappa upp till kontor och showroom eller så tar man bara hissen. Man möts av en trevlig miljö med ett stort öppet rum där alla medarbetare kan samlas för att umgås och fika. Runt omkring denna öppna del finns det ett antal kontor,konferensrum och ett pentry. Idag utgör ca 600 kvm av det övre våningsplanet showroom, men det skulle enkelt gå att ställa om ytan till fler kontor och mötesrum. Idag utgörs 8 000 kvm av lager, det är 10m till underkant balk och det finns plats för ca 13 000 pallplatser. Det finns både markport och lastkaj till lokalen samt omklädningsrum och ett utrymme för laddning av truckar finns i anslutning till bakre delen av lagret.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra på fastigheten.

Service

Det mesta inom service finns i Jönköping centrum ca 7,5 km från lokalen.

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse.
Kallhyra ca 700 kr/kvm/år.


Bilder på lokalen