Kontor, Mobilvägen 6, Ideon/Brunnshög, Lund

Lokalguidens estimerade områdeshyra 62 500 - 468 750 kr/mån
Vasakronan AB Restaurang (9 m) Shopping (52 m) Kommunikation (54 m) Friskvård (456 m) Uttagsautomat (585 m) Bilservice (1100 m)

Nu kan vi erbjuda toppmoderna spännande lokaler i en innovativ miljö på Ideonområdet. Lokalerna är anpassade för medelstora eller stora företag som vill verka i en öppen planlösning med mycket rymd och ljus. Flera våningsplan kan kopplas samman för att skapa större sammanhängande kontor. I huset finns både café med tillhörande lounge och en lunchrestaurang. Vill man cykla till jobbet eller sporta i anslutning till arbetet finns omklädningsrum och duschar att tillgå. Fastigheten ligger lättillgän...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 000 - 4 500 m²
Adress Mobilvägen 6
Område Ideon/Brunnshög
Renoveringsår 2007/2008
Tillträde 20180701
Objektsnr 41893615
Lokalguidens estimerade områdeshyra
62 500 - 468 750 kr/mån
750 - 1 250 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nu kan vi erbjuda toppmoderna spännande lokaler i en innovativ miljö på Ideonområdet. Lokalerna är anpassade för medelstora eller stora företag som vill verka i en öppen planlösning med mycket rymd och ljus. Flera våningsplan kan kopplas samman för att skapa större sammanhängande kontor. I huset finns både café med tillhörande lounge och en lunchrestaurang. Vill man cykla till jobbet eller sporta i anslutning till arbetet finns omklädningsrum och duschar att tillgå. Fastigheten ligger lättillgängligt och mycket välexponerat i anslutning till E22. Det går snabbt och enkelt att ta sig hit med cykel, buss eller bil. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Omgivning

Fastigheten ligger på Brunnshög, Lunds stora utvecklingsområde.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på Brunnshög, på IDEON och ligger välexponerad i anslutning till E22, Lundalänken med snabb och modern förbindelse till Lund, Malmö och Köpenhamn underlättar kommunikationen.

Parkering

Eget nybyggt parkeringshus.

Uthyrare & kontaktpersoner

Mobilvägen 4-6, Övriga områden

Välkommen till en av Lunds mest välkända fastigheter- Glasgo...

Visad

Mobilvägen 4-6, Övriga områden

Välkommen till en av Lunds mest välkända fastigheter- Glasgo...

Visad

Mobilvägen 4-6, Övriga områden

Välkommen till en av Lunds mest välkända fastigheter- Glasgo...

Visad

Mobilvägen 12, Lund

I denna mycket högkvalitativa byggnad som ligger i det områd...

Visad