Kontor, Mobilvägen 12, Ideon, Lund

  • 900 m²

Om du söker en smakfullt nyrenoverad kontorslokal är detta något för dig. Modern planlösning med loungeytor och öppet landskap kombinerat med kontorsrum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 900 m²
Adress Mobilvägen 12
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41922923

Beskrivning

Om du söker en smakfullt nyrenoverad kontorslokal är detta något för dig. När du stiger in i lokalen möts du av en exklusiv känsla med noga utvalda material och färger. Modern planlösning med loungeytor, samtalsrum, mötesrum och öppet landskap kombinerat med kontorsrum. Stora fönsterpartier från golv till tak ger lokalen ett fint naturligt ljus.

Som hyresgäst i Bricks sitter du mitt i händelsernas centrum och blir en del av Ideon Science Park. En plats för forskning, kapital, innovation och entreprenörskap. Det är en av de mest spännande forskningshubbarna i Europa, där några av världens skarpaste hjärnor möts för att utveckla framtiden. Ideon Science Park är verkligen platsen för dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå.

I huset och i det direkta närområdet sitter Ericsson och andra företag – med kopplingar till bland annat IT-telecom, medicin och tekniksektorn.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Precis runt hörnet från Bricks ligger hållplats Telefonplan.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen