Kontorshotell, Mobilvägen 10, Ideon, Lund

Vasakronan AB Restaurang (71 m) Shopping (121 m) Kommunikation (187 m) Friskvård (532 m) Uttagsautomat (593 m) Bank (809 m) Grönområde (1099 m) Bilservice (1127 m)

Oavsett om du driver ett enmansföretag, ett nystartat mindre företag eller representerar ett större företags filial kan MHC Workspace vara svaret på dina lokalbehov. Här erbjuder vi en representativ och innovativ arbetsmiljö för dig som söker en kontorshotellslösning. Välj det som passar dig bäst - en plats i öppet landskap eller ett eget rum. Vår uppgift är att göra din arbetsvardag bekymmersfri och väl fungerande. Du betalar en fast månadskostnad och kan sedan fokusera på det du gör bäst. I er...

Beskrivning

Oavsett om du driver ett enmansföretag, ett nystartat mindre företag eller representerar ett större företags filial kan MHC Workspace vara svaret på dina lokalbehov. Här erbjuder vi en representativ och innovativ arbetsmiljö för dig som söker en kontorshotellslösning. Välj det som passar dig bäst - en plats i öppet landskap eller ett eget rum. Vår uppgift är att göra din arbetsvardag bekymmersfri och väl fungerande. Du betalar en fast månadskostnad och kan sedan fokusera på det du gör bäst. I erbjudandet ingår:• Färdigmöblerade rum• Trådlöst internet• Postadress och postfack• Din företagsskylt vid entrén• Tillgång till konferensrum, tysta rum,pausrum och pentry• Skrivare/kopiator/scanner I huset finns både café med tillhörande lounge och en lunchrestaurang som serverar allt från frukost till sushi och husmanskost. Sommartid kan du avnjuta din fika eller lunch på någon av våra härliga uteplatser eller varför inte boka ett möte på vårt nybyggda utekontor? Kom gärna och besök oss på kontorshotellet och känn in atmosfären. Kanske är det du som vill bli vår nästa goda granne?

3000 kr/plats och månad

Omgivning

MHC ligger i ett mycket kunskapsintensivt område där det för närvarande pågår en intensiv stadsutveckling.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mycket välexponerad i anslutning till E22 och både regionbussar och stadsbussar stannar ca 100 meter från huset. Spårvägsstationen Höjdpunkten ligger alldeles runt knuten med planerad trafikstart 2020.

Parkering

I närområdet finns en mycket stor markparkering samt ett nybyggt parkeringshus. Gästparkering finns i anslutning till entrén. Det finns goda möjligheter för transporter och leveranser till fastigheten

Service

I fastigheten finns kaffebar, restaurang samt flera öppna mötesplatser. MHC Workspace är en kontorshotellslösning som ligger centralt i fastigheten. MHC Meetings är konferensverksamheten som erbjuder mötesmöjligheter för 8-150 personer. Det är www.compass-group.se/restauranger/hilda-lund som tar hand om bokningar av konferensrum. Alla rum bokas på telefon 070-991 34 91. Vid bokning var vänlig ange Företagsnamn, Organisationsnr, Referens (namn, telefon), Faktureringsadress samt ev märkning av fakturan.

Uthyrare & kontaktpersoner

Mobilvägen 10, Ideon

En lokal i ett unikt område I den unika innovativa miljön på...

Visad

Mobilvägen 10, Ideon

En lokal för ett innovativt företag På 415 nyrenoverade kvad...

Visad

Mobilvägen 10, Ideon

Startup eller gigant - här finns plats för alla! MHC erbjude...

Visad

Mobilvägen 8-10, Östra Torn-Mårtens Fälad

Nu finns möjlighet för ert företag att flytta in i mobiltekn...

Visad