Kontor, Mjörnbotorget 4-10, Gråbo

FastPartner AB Friskvård (285 m) Restaurang (76 m) Kommunikation (104 m) Shopping (50 m) Postkontor (50 m) Uttagsautomat (28 m)

Bra butikslokal i Gråbo Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 225 m²
Adress Mjörnbotorget 4-10
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41855968
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lokalen ligger i ett köpcentrum med bl.a. Netto och Bonum som största grannar. Restauranger. Frisörer, Vårdcentral m.m. ingår i Centrum. Kommunen har långtgående planer på att förnya och fräscha upp hela Gråbo centrum, till ett modernt shoppingcenter. Nya ca 250 nya lägenheter byggs i 2 etapper.Till en av butiksytorna, tidigare Sparbanken, söker vi en hyresgäst som kan tillföra området sin ide och entusiasm. Lokalerna är idag i huvudsak utriven med stor öppen butiksyta med Kök med matsal , 2 wc varav 1 med dusch, mindre serviceytor och bankvalv kompletterar. Disposition och inredning görs i samverkan med hyresgästen. Skönhet, Massage, Apotek, Boutique.

Omgivning

Restauranger. Frisörer, Vårdcentral m.m. ingår i Centrum. Kommunen har långtgående planer på att förnya och fräscha upp hela Gråbo centrum, till ett modernt shoppingcenter. Nya, ca 250 lägenheter byggs i 2 etapper. Till en av butiksytorna, tidigare Sparbanken, söker vi två hyresgäster som kan tillföra området sin ide och entusiasm.

Kommunikationer

Från Göteborg så går det pendeltåg och 2 busslinjer till Gråbo Centrum.

Service

Restauranger, frisörer och en vårdcentral.

Övrigt

225 kvm buikslokal mitt i Gråbo Centrum

Artiklar om FastPartner AB