Kontor, Metargatan 11, Södermalm, Stockholm

  • 112 m²

Trevlig lokal belägen i ett lugnt område på Södermalm


Lokaltyp Kontor
Total yta 112 m²
Adress Metargatan 11
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41971117

Beskrivning

###Beskrivning
Välkommen till denna charmiga lokal, perfekt lämpad för användning som kontor eller butik. Belägen på den hemtrevliga Metargatan 11, på charmiga Södermalm, erbjuder denna lokal en generös yta om 112 kvadratmeter. Den öppna planlösningen kompletteras av ett mindre mötesrum, vilket ger möjlighet till en flexibel användning som kan anpassas efter olika verksamhetsbehov. Lokalen är utrustad med ett pentry och en gemytlig matplats, här erbjuds även en WC, inklusive dusch. Välkomna att boka visning med ansvarig mäklare.

###Område
Lokalen har ett mycket trevligt läge på Södermalm och är belägen intill SoFo's hjärta Nytorget och dess stora utbud av restauranger, caféer och trevliga butiker. Ett kvarter från lokalen finns även Vitabergsparken med vackra promenadstråk runt Sofia kyrka. Här erbjuds mycket goda kommunikationer med en rad busslinjer som trafikerar Renstiernas gata samt tunnelbana via en kort promenad till Skanstull.

###Fakta
Hyra: Kontakta ansvarig mäklare för mer information.
F-skatt: Kontakta ansvarig mäklare för mer information.
Pris: Uthyrning.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

###Kontakt
Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Daniel Malmborg: Mobil: +46 (0)737 51 73 18 Tel: +46(0)8-23 20 70 Mail: daniel@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen