Lagerlokal, Metallvägen 30, Rosersberg, Rosersberg

JLL Kommunikation (263 m) Friskvård (716 m) Shopping (361 m) Bränslestation (2435 m) Restaurang (113 m) Grönområde (3066 m) Bilservice (1172 m) Postkontor (322 m)

Lager/logistik eller produktion? Vi har möjlighet att erbjuda er en skräddarsydd lösning. Att hitta något att hyra om man har speciella önskemål är nästintill omöjligt. Att bygga nytt enligt era egnaönskemål ger er lönsamhet i den egna verksamheten då flöden kan effektiviseras. Vi kan hjälpa er att hitta den optimala lösningen för just er verksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information! Med närhet till både E4an och Arlanda gör att Rosersberg hör till ett av Sveriges bästa logistiklä...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 10 000 m²
Adress Metallvägen 30
Område Rosersberg
Objektsnr 41865344
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lager/logistik eller produktion? Vi har möjlighet att erbjuda er en skräddarsydd lösning. Att hitta något att hyra om man har speciella önskemål är nästintill omöjligt. Att bygga nytt enligt era egna önskemål ger er lönsamhet i den egna verksamheten då flöden kan effektiviseras. Vi kan hjälpa er att hitta den optimala lösningen för just er verksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information! Med närhet till både E4an och Arlanda gör att Rosersberg hör till ett av Sveriges bästa logistiklägen Ny avfart till Rosersberg har ökat tillgängligheten till området. Kombiterminalen är nu invigd och öppnar upp för att ta gods med tåg. Stendörren är ett renodlat fastighetsbolag med fokus på lager- och industrifastigheter i Stockholmsregionen. Med en tydlig strategi för varje fastighet och en stark närvaro uppnår de långsiktiga samarbeten med sina hyresgäster. Lokaler som gör skillnad: Stockholm växer snabbare än någonsin och Stendörren vill hjälpa till att utveckla huvudstaden i takt med att det sker. De gör det genom att köpa upp fastigheter och mark i tillväxtområden på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm City. Sedan utvecklar de dem tillsammans med sina hyresgäster så att de passar just deras behov. Det här skapar inte bara liv och rörelse på platser som tidigare har varit öde, de konkurrenskraftiga hyrorna hjälper företag att etablera sig och växa och erbjuda nya arbetstillfällen.

Metallvägen 30, Rosersberg

Lager/logistik eller produktion? Vi har möjlighet att erbjud...

Visad

Metallvägen 28, Rosersberg

I Rosersbergs Industriområde erbjuds möjligheten att hyra sk...

Visad