Lagerlokal, Masugnsvägen 28, Bromma, Bromma

  • 1/10-2021

Lagerlokal med centralt läge och förmånlig hyresnivå i Bromma


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 0 m²
Adress Masugnsvägen 28
Område Bromma
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1977
Våning BV
Takhöjd 4 - 6,4 meter
Tillträde 1/10-2021
Objektsnummer 41948179

Beskrivning

Öppen lokal med utmärkt läge i Johannesfred mellan Mariehäll och Ulvsunda i Bromma. Portar finns in i lokalen från tre väderstreck och lastkaj kan kombineras med markportar så att alla in- och utleveranser sker smidigt. Takhöjd från ca 4 – 4,5 meter och upp till ca 6,4 meter i vissa delar. Exempel på portstorlek på markport är ca 3 meter i bredd och ca 4 meter i höjd. Exempel på port vid lastkaj är på ca 1,8 meter i bredd och ca 2,7 meter i höjd. Betonggolv som är delvis belagd med klinkers. Omklädningsrum, pentry samt kontor finns i anslutning till lokalen.

Omgivning

Lokalen ligger mitt i klustret av lager- och logistiklokaler där transporter till centrala Stockholm och närförorter sker smidigt.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer med bil och lastbil/långtradare Lokalen är belägen nära väg 279 som kopplar E18 och E20/E4 på ett smidigt sätt så att transporter kan ske till hela västerort och även till södra och norra delarna av stor Stockholm. Busshållplats finns vid Ulvsundavägen samt Smältvägen. Tvärbanan når man via Bromma Blocks spårvagnshållplats.

Parkering

Ja

Service

Med Bromma Blocks i närheten så hittar man all service som kan önskas.

Vägbeskrivning

Lastbrygga från Gjuterivägen och Masungsvägen. Markport från Masugnsvägen

Närliggande företag

Euromaster Bromma, Svea Bil AB, Candyhouse, Excluzive, Dahl Sverige AB, Instabox, Inerog AB, Mathem m.fl.

Övrigt

Avtalstid erbjuds fram till 2023-06-30 i skrivande stund alternativt med 9 månaders löpande uppsägningstid vilket även avtalet till ovan slutdatum övergår till om man önskar det. Hyrs ut med s.k. rivningskontrakt genom avstående av besittningsskydd


Karta


Bilder på lokalen