Kontor, Masttorget 6, Västra Hamnen, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 32 500 - 2 125 000 kr/mån
Skandia Fastigheter Restaurang (19 m) Friskvård (28 m) Shopping (90 m) Kommunikation (121 m) Parkering (123 m) Uttagsautomat (176 m) Bank (205 m) Grönområde (265 m) Kemtvätt (322 m)

Hyr kontor i Masthusen, i hjärtat av Västra hamnen I hållbara stadsdelen Masthusen i hjärtat av Västra Hamnen pågår nyproduktion av fastigheter. Sedan några år tillbaka har Skandia Fastigheter tillfört kontorslokaler, hyreslägenheter och lokaler för butiker och samhällsservice. Nu planerar vi för fortsatt fastighetsutveckling med bostäder, lokaler, skola mm. Byggnaderna miljöklassas och blir en del av Masthusen, Nordens första hållbarhetscertifierade stadsdel. Nya byggnader ligger i anslutning...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 200 - 10 000 m²
Adress Masttorget 6
Område Västra Hamnen
Objektsnr 41858383
Lokalguidens estimerade områdeshyra
32 500 - 2 125 000 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Hyr kontor i Masthusen, i hjärtat av Västra hamnen

I hållbara stadsdelen Masthusen i hjärtat av Västra Hamnen pågår nyproduktion av fastigheter. Sedan några år tillbaka har Skandia Fastigheter tillfört kontorslokaler, hyreslägenheter och lokaler för butiker och samhällsservice. Nu planerar vi för fortsatt fastighetsutveckling med bostäder, lokaler, skola mm. Byggnaderna miljöklassas och blir en del av Masthusen, Nordens första hållbarhetscertifierade stadsdel. Nya byggnader ligger i anslutning till Masttorget som är en mötesplats med stadsdelsservice, handel, systembolag, apotek, kaféer och restauranger, bibliotek, gym mm. Som aktiv hyresgäst i ett tidigt skede har du möjlighet att påverka utformningen av ditt företags nya yteffektiva lokaler. Tillsammans med en arkitekt tar vi fram det förslag som passar dig och ditt företag bäst.

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen och fastigheten Bilen 22 består av fyra olika byggnader inom Masthusen som alla ligger i anslutning till Masttorget. Glashuset på Västra Varvsgatan 19 är ett modernt och unikt kontorshus. Masttorget 6 är ett nygbyggt kontorshus som vetter mot torget. Stora Varvsgatan 17 inrymmer Ica Maxi och Västra Varvsgatan 28 är ett P-hus. Alla ligger strax intill strandpromenaden vid Bo-01 och de vackra omgivningarna där. Vid Masttorget hittar du all service.


Här finns ett flertal restauranger och kaféer av olika karaktär, enkla snabblunchställen såväl som restauranger för affärsluncher och ekologiska alternativ. Strandpromenaden ger en känsla av betydligt sydligare breddgrader med sina många uteserveringar och fina badmöjligheter. Masttorget är hela Västra Hamnens stadsdelstorg där dagliga ärenden lätt kan uträttas. Här finns Apoteket, Systembolaget och ICA Maxi som även erbjuder posttjänster. Hotell och konferenslokaler finns i området.

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem.
-

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Hyr kontor i hållbara Västra Hamnen - luft, ljus, himmel och...

Visad

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Kontor eller showroom i i välkända Glashuset granne med Tors...

Visad

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Enastående kontor med vy över hela Malmö och Öresund blir ti...

Visad

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Smart öppet kontor med möjlighet till avgränsad besöksdel I...

Visad