Kontor, Masthuggstorget 3, Centrum, Göteborg

  • 978–1 677 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 146 700 - 419 250 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 978–1 677 m²
Adress Masthuggstorget 3
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1967
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41906201
Områdeshyra 146 700 - 419 250 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Vill du ha en ledig kontorslokal på 978 kvm centralt i Göteborg som du kan anpassa till din verksamhet? På Masthuggstorget kan vi erbjuda en modern kontorslokal som består mest av ett öppet kontorslandskap. Här finns ett modernt pentry i anslutning till receptionen och ett stort kapprum. Det finns ett konferensrum och ett par mötesrum, men här finns möjlighet till att ändra i planlösningen. Här finns också en uppskattad innegård som delas med en annan hyresgäst. Om lokalen är för liten för din verksamhet kan man koppla ihop den med intilliggande lokal och blir då totalt ca 1 677 kvm på ett våningsplan.

Här har du närheten till Göteborgs mest spännande och omtalade långgator med alla dess restauranger, kulturliv och butiker. Det är heller inte långt till Linnégatans sprudlande folkliv eller till Danmarksfärjan. Med en hållplats från Järntorget, som är en central knutpunkt för kollektivtrafiken, är det också lättillgängligt. Det går förstås också snabbt att ta en promenad genom långgatorna för att ta sig till Järntorget.

Området håller också på att utvecklas där bostäder och arbetsplatser ska fylla de tomma asfaltsytorna och parkeringsplatser. Det är ett av Skandinaviens största stadsutvecklingsprojekt med byggandet av 1300 nya bostäder och över 5000 nya arbetsplatser.

Omgivning

Masthugget ligger centralt vid Göta Älv, mitt emellan stadsdelarna Majorna och Linné, med ett rikt utbud av caféer, restauranger och nöjen, där MasthuggsTeatern ligger närmast till hands. Klassiska Bengans Skivbutik ligger en bit bort på Stigberget. Masthugget har en blandad bebyggelse med såväl funkis- som landshövdingehus och Masthuggstorget ligger nära till hands för en kort promenad på lunchen. Masthuggskyrkan vetter mot hamninloppet och är en välkänd siluett från hamninloppet och Norra Älvstranden på Hisingen.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära både Masthuggstorget och Järntorget med flera avgångar för spårvagnar, expressbussar och lokalbussar.

Parkering

Det finns 150 parkeringsplatser i ett varmgarage samt flertalet möjligheter för kortare parkering i närområdet.

Service

I fastigheten finns apotek, Hemköp och kiosk. Nere på torget och utmed Första Långgatan finns ett flertal restauranger med mat från hela världen. I närheten ligger också gym, vårdcentral och hotell. På de andra Långgatorna och deras parallellgator finns utbudet som den urbana göteborgaren söker med industrilokaler i tegel omgjorda till restauranger med hemtrevliga uteserveringar.

Övrigt

Närmaste Styr och Ställ finns på Masthuggstorget.

Närmaste Sunfleet-stationerna finns på Värmlandsgatan, Masthamnsgatan och Järntorget.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen