Butikslokal, Marknadsgatan 5K, GRÄNBYSTADEN, Uppsala

  • 60 m²

I direkt anslutning till Gränbystaden Galleria erbjuds detta hörnläge om totalt 60 kvm lämpad för verksamhet inom handel, service eller som kontor.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 60 m²
Adress Marknadsgatan 5K
Område GRÄNBYSTADEN
Kommun Uppsala kommun
Objektsnummer 41932831
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lokalen präglas av modern arkitektur med hög standard, ljusa ytskikt och en väl tilltagen takhöjd. Med läget utanför gallerians sydvästra entré ges möjlighet till god synlighet för det flöde som gallerian genererar. Gatan har idag ett flertal aktörer inom restaurang, café, service och handel. Här möts bostadskvarterets stadskänsla och gallerians puls.

Omgivning

Omgivningen präglas av det nyanlagda torgets gröna oaser med uteserveringar i en inspirerande utomhusmiljö. Vidare medför gallerian med sina 6,6 miljoner årliga besökare ett ständigt flöde till kvarteret.

Kommunikationer

Gränbystaden utgör en stark trafiknod med goda förbindelser för såväl kollektivtrafik som biltrafik. Området nås med enkelhet med diverse regional- & innerstadsbussar, samt ligger i nära anslutning till E4an.

Parkering

3h gratis parkering i parkeringsgarage och utomhusparkering.

Service

Gränbystaden (inkl. norra delen med volymhandel) är med drygt 11 miljoner årliga besökare länets ledande handelsplats. Här erbjuds en attraktiv mötesplats med ett välrenommerat serviceutbud där handel varvas med kontor, bostäder och kultur i en harmonisk miljö.Bilder på lokalen