Kontor / Lager, Markörvägen, Olaus Petri, Örebro

  • 72–400 m²
  • 2023-05-01
  • 3 300 - 28 333 kr/mån

Nu finns det en 72-400 kvm lokal som går att anpassa till det mesta att hyra i Örebro Bettorp företagspark


Lokaltyper Kontor / Lager / Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad / Studio / ateljé / Nyproduktion / Logistiklokal
Total yta 72–400 m²
Adress Markörvägen
Område Olaus Petri
Kommun Örebro kommun
Hiss Nej
Tillträde 2023-05-01
Objektsnummer 41960223
Områdeshyra 3 300 - 28 333 kr/mån
550 - 850 kr/m²/år

Beskrivning

I Bettorp, Örebros mest snabbväxande industriområde och en central knytpunkt för verksamheter, finns det snart möjlighet att hyra en lokal för både privatpersoner och företag.

Lokalen passar perfekt som lagerlokal, kontor, förråd eller verkstad. Som ett plus i kanten hamnar du i ett roligt sammanhang där utbyte och samverkan blir en stor del av din vardag eftersom flera företag och privatpersoner samverkar vägg i vägg med varandra. I området finns redan idag ett stort antal väletablerade företag.

En lokal är 72 kvm med möjlighet att installera ett entresolplan på 33 kvm och en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd * höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, golvbrunn med oljeavskiljare, 3-fasuttag och isolerade väggar. Utöver detta har vi möjligheten att anpassa lokalen efter dina behov med till exempel toalett, duschkabin, pentry, luftvärmepump och extra armaturer.

Är lokalen för liten ? Inga problem vi har möjligheten att ta bort väggar och anpassa lokalens storlek efter dina behov.

Anpassningar som går att göra i lokalen
- Entresolplan 33 kvm
- Toalett
- Pentry
- Extra belysning
- Kall och varmvatten
- Duschkabin
- Luftvärmepump

Standard i lokalen.


-Belysning
-Golvbrunn med oljeavskiljare
-Försäkring för fastigheten
-Avlopp
-Kallvatten
-Vikport 4,2 x 4 meter (bredd*höjd)
-3-fasuttag

Parkering

Ja

Övrigt

ÖVRIGT: FlexiblaLokaler är en del av Torngrund Group, en koncern som 2022 prognoseras ha en omsättning på 525 mkr och en balansomslutning på 300 mkr. Att vi är en del av en större koncern med alla delar av verksamheten inhouse bidrar till en enorm styrka och stora fördelar. All information som kommer fram under processen når snabbt och enkelt övriga delar av verksamheten vilket bidrar till ett effektivt arbetssätt som minimerar såväl kostnader som tidsåtgång och ledtider.


Karta

Bilder på lokalen