Kontor, Marinens Väg 30, Haninge, Handen

Nordic PM Friskvård (141 m) Restaurang (201 m) Uttagsautomat (278 m) Kommunikation (376 m) Bank (456 m) Shopping (461 m)

Lediga kontorslokaler högst upp i modern fastighet i Haninge. Lokalen kan delas ner till 670 kvm.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 670 - 1 380 m²
Adress Marinens Väg 30
Område Haninge
Tillträde Omgående
Objektsnr 41862886
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lediga kontorslokaler högst upp i modern fastighet i Haninge. Lokalen kan delas ner till 670 kvm.
I lokalerna har vi alla möjligheter att skräddarsy så väl kostnads- som yteffektiva moderna kontor för våra hyresgäster.

För dig som inte behöver fullt så stora lokaler finns naturligtvis ett antal smarta lösningar. Kontorsytorna kan delas in efter behov och det är nästan bara fantasin som sätter gränserna. Enskilda kontorsrum, eller öppna planlösningar, mötesrum och konferenslokaler. I dagsläget har lokalen kontorsrumslösning.

Lokalen ligger på våningsplan 7 vilket gör att man har en härlig utsikt.

Omgivning

Det strategiska läget mitt i Haninge kan knappast bli bättre, precis intill framtidsområdet Haningeterassen och med utmärkta kommunikationsmöjligheter genom omedelbar närhet till såväl Handens pendeltågsstation och Handenterminalen som till Nynäsvägen.

Dessutom ger shoppingutbudet med drygt 80 butiker i Haninge Centrum på gångavstånd, samt Rudans friluftsområde inpå knuten mervärden utöver det vanliga. I Haninge finns något för alla - en rik natur, stads- och landsbygd och en fantastisk skärgård. Det finns ett välutbyggt system av både gång- och cykelvägar.

Kommunikationer

Haninge ligger ca 20 km söder om Stockholm och genom en mycket bra kommunikationsplattform är det smidigt att ta sig till och från Riksäpplet.

- Handens pendeltågsstation ligger precis intill fastigheten, och det tar ca 20 min till Stockholm C.

- Invid Riksäpplet ligger även Handenterminalen, som är Haninges nav för busslinjerna till såväl närområdena som till grannkommunerna.

- För den som hellre tar bilen är närheten till Nynäsvägen en stor fördel, och avståndet till centrala Stockholm är endast ca 20 km. I området finns många parkeringsplatser i lättillgängliga garage, och för besökare finns det gott om utomhusparkering intill fastigheten.

Parkering

Intill fastigheten finns kallgarage i två plan med p-platser att hyra.

Service

I Riksäpplet finns en restaurangskola med inte mindre än tre olika restauranger, som erbjuder ett varierat och prisvärt utbud till fastighetens hyresgäster.

I intilliggande Najaden finns Quality Hotel Winn Haninge som är bemannat dygnet runt och erbjuder 115 hotellrum. Hotellet driver den populära restaurangen Q som serverar frukost, lunch och middag. De har även en väl tilltagen konferensavdelning med kapacitet för upp till 200 personer. Loungebaren är en given samlingsplats för fredagens After Work. Här finns biljard, dart och spel att tillgå. På sommaren lockar den härliga terrassen med utsikt över Rudansjön.
I grannfastigheten finns även Najadens Fitness Center, som erbjuder gym, personlig träning samt gruppträning. Här kan du även komma i kontakt med Naprapat, Massör, Medicinsk fotvård m.fl. Dessutom finns bankkontor i fastigheten.

På promenadavstånd från Riksäpplet ligger Haninge Centrum med 80 butiker och restauranger. Där finns all service man kan önska.

Vägbeskrivning

Riksäpplet 1 ligger precis invid Handens pendeltågsstation och Handenterminalen vid Haninge Centrum. Från Nynäsvägen tar man av vid trafikplats Handen och följer skyltningen mot Haninge C / Handen.

Uthyrare & kontaktpersoner

Marinens Väg 30, Haninge

Ledig flexibel kontors-/utbildningslokal i Riksäpplet vid Ha...

Visad

Rudsjöterrassen 5, plan 3, Haninge

Ledig flexibel lokal med många användningsområden i centrala...

Visad

Rudsjöterrassen 3, Plan 2, Haninge

Ledig kontors- eller vårdlokal intill Handens pendeltågsstat...

Visad

Rudsjöterrassen 3, Plan 8, Haninge

Flexibel och ljus ledig lokal för kontor, utbildning eller o...

Visad