Kontor, Marieholmsgatan 46, Göteborg, Göteborg

  • 454 m²

I populära och lättillgängliga Marieholm intill Göta Älv erbjuds nu möjlighet att hyra en modern kontorslokal om ca 454 kvm. Det strategiska läget med direkt anslutning till Marieholmsgatan, E45 ochpågående Marieholmsförbindelsen gör att lokalen nås smidigt med bil. Lokalen genomgick en renovering 2012 och har blivit till ett modernt och yteffektivt kontor. Kontoret är dessutom placerat högst upp i byggnaden och erbjuder en härlig utsikt med en alldeles egen terrass!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 454 m²
Adress Marieholmsgatan 46
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1975
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41858771

Beskrivning

I populära och lättillgängliga Marieholm intill Göta Älv erbjuds nu möjlighet att hyra en modern kontorslokal om ca 454 kvm.
Det strategiska läget med direkt anslutning till Marieholmsgatan, E45 och pågående Marieholmsförbindelsen gör att lokalen nås smidigt med bil. Lokalen genomgick en renovering 2012 och har blivit till ett modernt och yteffektivt kontor. Kontoret är dessutom placerat högst upp i byggnaden och erbjuder en härlig utsikt med en alldeles egen terrass!

Omgivning

Fastigheten är belägen i ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak karaktäriseras som ett industri- och handelsområde. Här finns allt ifrån lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor.

Kommunikationer

Mycket goda förbindelser i området, vilka kommer att bli ännu bättre när den nya "Marieholmsförbindelsen" står klar inom ett par år.

Planlösning

Kontorsrum.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen