Kontor, Marieholmsgatan 10 B, Göteborg, Göteborg

  • 166 m²
  • 17 983 - 31 817 kr/mån

Här erbjuds ett mindre kontor i industriområdet Älvgården, endast 10 minuter bussresa från Nils Ericsson Terminalen. Här får ni ett bekvämt avstånd till city och blir samtidigt granne med Göta Älv vilket bland annat möjliggör trevliga lunchpauser vid vattnet när vädret tillåter. Kontorslokalen har idag rumsindelad planlösning som du som hyresgäst har möjlighet att påverka. Vare sig du reser kollektivt eller med bil når du smidigt lokalen genom närheten till de stora trafiklederna!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 166 m²
Adress Marieholmsgatan 10 B
Område Göteborg
Objektsnummer 41818995
Områdeshyra 17 983 - 31 817 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Här erbjuds ett mindre kontor i industriområdet Älvgården, endast 10 minuter bussresa från Nils Ericsson Terminalen. Här får ni ett bekvämt avstånd till city och blir samtidigt granne med Göta Älv vilket bland annat möjliggör trevliga lunchpauser vid vattnet när vädret tillåter. Kontorslokalen har idag rumsindelad planlösning som du som hyresgäst har möjlighet att påverka. Vare sig du reser kollektivt eller med bil når du smidigt lokalen genom närheten till de stora trafiklederna!

Omgivning

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg med närhet till både centrum och de stora trafiklederna. I området finns det bl. a. småverkstäder, kontor och grossister. Marieholm ligger alldeles intill Göta Älv vilket bidrar till en trevlig miljö med utsikt över Göteborg.

Kommunikationer

Hållplats, Vassgatan, för linjetrafik finns precis utanför fastigheten där buss 59, varje halvtimme, stannar/passerar. Det tar mindre än 10 min till Nils Ericsson Terminalen. Med bil når du smidigt lokalen genom närhet till de stora trafiklederna.

Planlösning

Flexibel.

Parkering

Parkering finns att hyra på området.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen