Kontor, Maria Prästgårdsgata 25, Södermalm, Stockholm

  • 113 m²
  • 14 125 - 46 142 kr/mån

Lokal med butiksläge centralt på Södermalm. Preliminärt tillträde Q1/Q2 2024.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 113 m²
Adress Maria Prästgårdsgata 25
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41958551
Områdeshyra 14 125 - 46 142 kr/mån
1 500 - 4 900 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Trevlig och ljus lokal med egen entré från gatan. Lokalen har stora skyltfönster och här har du möjlighet att vara med och påverka slutprodukten så att den passar just din verksamhet. Lämplig för kontors- och/eller butiksverksamhet.

Övrigt

Lokalen har en blandad planlösning med ett större rum mot gatan med stora skyltfönster. Entrén till lokalen är en egen ingång direkt från gatan vilket möjliggör olika typer av verksamheter. Lokalen är uppdelad på 2 st våningsplan där markplansdelen omfattar ca 73 kvm butik/kontor/showroom och den nedre delen som nås via lokalens interntrappa är ca 40 kvm. Pentry och dusch/WC  är belägna på källarvåningen. Nu har du som ny hyresgäst möjlighet att påverka lokalens planlösning, standard och utformning. 

Trevligt område med närhet till både Södermalms puls och stora härliga grönområden så som Tantolunden och Rosenlundsparken. Här finns en härlig blandning av kontor och bostäder.

I närområdet finns ett stort serviceutbud av restauranger och butiker. Det ligger flera trevliga restauranger, matbutiker, gym och barer i direkt närhet till fastigheten. Promenadavstånd (ca 10 min) till både köpcentret Skrapan samt Medborgarplatsen med dess breda serviceutbud. 

T-banans röda linje nås efter ca 3 min promenad, vid nedgång Mariatorget. Önskas pendeltåg så är närmsta station Södra station som finns ca 5 min promenad från lokalen. Härifrån går även en mängd bussar, däribland buss 4 mot Radiohuset och buss 57 mot Karolinska Sjukhuset. Medborgarplatsens T-bana nås även den efter en promenad på ca 10 min och trafikeras av grön linje.

Lokalen blir ledig 1 november 2023 och därefter anpassas lokalen till tillträdande hyresgäst. 


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen