Kontor, Malaxgatan 7, Akalla, Stockholm

  • 2 523 m²
  • 189 225 - 462 550 kr/mån

Här har du möjlighet att hyra ett alldeles eget kontorshus i fem plan. De olika planen binds ihop via hiss samt interna trappor och har en blandad planlösning, med både kontorsrum samt öppet landskapoch är möjlig att anpassa efter ert företags behov. Gott om våtgrupper i modern standard med fina ytskick. Dusch och omklädningsrum finns för de som cyklar till jobbet eller vill ta en träningsrunda på lunchen, samt även ett ytrymme för eget gym. Två flaggstänger finns med möjlighet att sätta upp e...


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 523 m²
Adress Malaxgatan 7
Område Akalla
Objektsnummer 41911704
Områdeshyra 189 225 - 462 550 kr/mån
900 - 2 200 kr/m²/år

Beskrivning

Här har du möjlighet att hyra ett alldeles eget kontorshus i fem plan. De olika planen binds ihop via hiss samt interna trappor och har en blandad planlösning, med både kontorsrum samt öppet landskap och är möjlig att anpassa efter ert företags behov. Gott om våtgrupper i modern standard med fina ytskick. Dusch och omklädningsrum finns för de som cyklar till jobbet eller vill ta en träningsrunda på lunchen, samt även ett ytrymme för eget gym.

Två flaggstänger finns med möjlighet att sätta upp egen flagga samt en skyltplats utanför entrén.

Högst upp i huset på plan 5 har du tillgång till en fin takterass.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Parkering

30 parkeringsplatser.

Service

I Kista galleria med sina generösa öppettider ligger en bit bort från fastigheten. Här finns all tänkbar service i form av butiker samt vårdcentral och tandläkare. I Kista centrum finns gott om restauranger samt även gym, biograf och bowlinghall för de som vill hitta på något trevligt efter jobbet. Hit tar du dig via buss eller bil.


Bilder på lokalen