Kontor, Mölnlycke Fabriker 16, Mölnlycke, Mölnlycke

  • 90 m²

Fräsch kontorslokal om 90kvm i Mölnlycke fabriker. Lokalen är belägen i markplan i en av de vackra ursprungliga tegelfastigheterna med tjocka väggar och gammaldags fönster. Lokalen har en öppen planlösning där arbetsplatser och pentrydel flyter samman. Stort förråd samt WC med dusch. Just nu utvecklar vi området med nya bostäder och kontorslokaler. Läs mer på www.molnlyckefabriker.se I området finns lunchrestaurang, Friskis & Svettis och vackra omgivningar med Wendelsbergsparken alldeles inti...


Lokaltyp Kontor
Total yta 90 m²
Adress Mölnlycke Fabriker 16
Område Mölnlycke
Objektsnummer 41926007

Beskrivning

Fräsch kontorslokal om 90kvm i Mölnlycke fabriker.

Lokalen är belägen i markplan i en av de vackra ursprungliga tegelfastigheterna med tjocka väggar och gammaldags fönster. Lokalen har en öppen planlösning där arbetsplatser och pentrydel flyter samman. Stort förråd samt WC med dusch.

Just nu utvecklar vi området med nya bostäder och kontorslokaler. Läs mer på www.molnlyckefabriker.se

I området finns lunchrestaurang, Friskis & Svettis och vackra omgivningar med Wendelsbergsparken alldeles intill. Kort promenad till Mölnlycke centrum med service såsom Bank, Restauranger, Butiker, Bibliotek etc. Goda bussförbindelser till Göteborg. Parkering finns att hyra i området.

Välkommen på visning!

Kommunikationer

Mölnlyckes läge, nära motorvägen mellan Göteborg och Landvetter flygplats, gör att det är enkelt för tillresande med såväl flyg som bil från båda håll. Från Göteborg når man också Landvetter via buss och tåg på mellan 20 och 30 minuter.


Karta