Kontor, Mölndalsvägen 22, Göteborg, Göteborg

  • 740 m²
  • 104 833 - 172 667 kr/mån

Ljus & fräsch lokal, i representatitv fastighet, med direkt närhet till Göteborg City & lättillgängligt med både kollektivtrafik & bil.


Lokaltyp Kontor
Total yta 740 m²
Adress Mölndalsvägen 22
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41860668
Områdeshyra 104 833 - 172 667 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nu har vi på Lokalisera möjlighet att förmedla en ljus och fräsch kontorslokal, med modern planlösning, i en representativ och central fastighet precis söder om Korsvägen. I fastigheten sitter många namnkunniga företag inom sina respektive branscher och som har det gemensamt att de vill sitta centralt och lättillgängligt och kunna dra nytta av all den service som finns i fastigheten. Spårvagnen stannar i nära anslutning till fastigheten och parkerar gör man enkelt runt fastigheten eller i garaget under. Lokalen har blandad och yteffektiv planlösning som passar det moderna företaget, men som kan anpassas efter respektive företags specifika lokalbehov.

Kommunikationer

Spårvagn 2 och 4 stannar utanför huset på hållplatsen Almedal, endast 3-4min från korsvägen. Lätt att ta sig med bil och parkering utomhus eller i garage erbjuds.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 1 300 kr/mån. Parkeringsplats. Går att hyra för 800 kr/mån.

Service

Inne i byggnaden finns både restaurang och bank. Vill man äta någon annanstans finns flera restauranger i närheten. De gemensamma takterrasserna erbjuder möjlighet till kundevent etc.

Övrigt

Fastigheten är byggd i två etapper. Etapp 1 byggdes 1989 och etapp 2 1992. Totalt ca 24 000 m² uthyrbar yta.
Huset ligger vid Liseberg södra.
Fasaden utgörs av gult tegel och partier med Bohusgranit