Lagerlokal, Mätarvägen 31, Brunna, Brunna

Savills AB Bilservice (69 m) Shopping (86 m) Bränslestation (281 m) Kommunikation (427 m) Friskvård (596 m) Parkering (771 m) Restaurang (871 m)

Nu finns möjligheten att hyra ca 8400 kvm i nyproducerat lager. Skyltläge utmed E18. Tillträde November 2018.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 7 500 m²
Adress Mätarvägen 31
Område Brunna
Objektsnr 41904427
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Nu Bygger NCC det fjärde huset i Brunna som kommer heta Lyckobrunnen. Två hyresgäster har skrivit på för ytor där och i och med det finns det ca 8400 kvm kvar att hyra. Inflyttning kan ske från 1 november 2018. Av de ca 8400 kvm består 6550 kvm av lageryta i bottenplatta med en bärighet på 3800 kg/kvm. Ytan är försedd med ett sprinklersystem. Resterande yta är entresol om 1865 kvm med en bärighet på 500 kg/kvm.
På entresolet kan man förutom lagerhålla gods få utökade kontorsytor om så önskas. Takhöjden är 12 m fritt under balk. Totalt finns 5 vädertätade portar med lastbrygga i lasthöjd om 120 cm från mark. Det finns 1 markport. NCC lägger mycket fokus på att hålla nere driftkostnaderna i sina lokaler och således också för hyresgästen.
Utanför byggnaden skapas en väl tilltagen rangeryta och uppställningsyta. Hela fastigheten ska bli inhägnad med ett högt stängsel där access sker genom grind. 19 st tillhörande personbilsparkeringar varav en är handikappparkering. Kontoret blir ljust och erbjuder både öppna ytor, kontor, kök/matsal och omklädningsrum.

Området:
NCC utvecklar ett logistikområde i Brunna, Upplands Bro. Den första etableringen gjordes under 2015 då Edströms Logistik och Svenskt kosttillskott valde att flytta in i Hälsobrunnen. Sen har det fortsatt med en väldig fart. Esdröm behövde mer yta och NCC byggde ett till hus för dem. Året efter stod Önskebrunnen klar och in flyttade Autoglas och Zalando.

Uthyrare & kontaktpersoner

Mätarvägen 45, Brunna

Modernt och rationellt höglager

Visad

Mätarvägen 5, Brunna

På Mätarvägen 5 finns det möjlighet att hyra en mindre konto...

Visad

Effektvägen 16, Brunna Insustriområde

Precis färdigställd nyproduktion av industrilokal om 902 kvm...

Visad

Enerigivägen 7, Brunna

Nu har du möjlighet att hyra höglager/verkstadslokal med när...

Visad