Butikslokal, Mäster Nilsgatan, Centrum, Malmö

  • 67 m²
  • 6 700 - 13 958 kr/mån

Trevlig butikslokal på bra läge


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 67 m²
Adress Mäster Nilsgatan
Område Centrum
Objektsnummer 41918718
Områdeshyra 6 700 - 13 958 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år

Beskrivning

Öppen och fin butik med perfekta skyltfönster och bra ljusinsläpp för den lilla butiken. Busshållplatsen är precis utanför samt nära till city och Malmö Central.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med busshållplats utanför fastigheten och endast ett par minuters promenad till centralstationen. Goda parkeringsmöjligheter i Petrigaraget som ligger alldeles intill fastigheten.

Parkering

Parkering finns

Service

All tänkbar service i form av butiker och restauranger finns i närområdet. Närmaste granne är Köpcentret Kv. Caroli med restauranger, café, livsmedelsaffär och ett brett utbud av butiker.

Övrigt

Fastigheten är belägen mitt i centrala Malmö, fem minuters promenad från centralstationen och alldeles intill köpcentret kv. Caroli som fått en rejäl ansiktslyftning. Strax intill ligger kulturkvarteret Sankt Gertrud med café, restauranger, konferensmöjligheter och after work. I området finns ett brett utbud av restauranger och till Stortorget promenerar du på ett par minuter. Parkeringsmöjligheterna är mycket goda med två parkeringshus i närområdet.


Bilder på lokalen