Kontor, Mäster Johansgatan 11, Gamla Väster, Malmö

  • 120 m²
  • 4 rum
  • Q1 2024

Här finns en charmig kontorslokal på centrala och lugna Gamla Väster med ett stenkast till Lilla Torg och Centralstationen!


Lokaltyp Kontor
Total yta 120 m²
Adress Mäster Johansgatan 11
Område Gamla Väster
Publicerad 2023-05-09
Kommun Malmö kommun
Byggår 1900
Våning 3
Antal rum 4
Tillträde Q1 2024
Objektsnummer 41963207

Beskrivning

Mitt i centrala Malmö, i de vackra kvarteren i "gamla staden" på Gamla Väster finns detta kontor på 120 kvm ledigt!

I modernt och fräscht skick på tredje våningsplanet i en pampig fastighet finner ni denna pärla. Lokalen har ett härligt konferensrum samt tre kontorsrum där ett rum är större för arbete i öppet landskap. Ni har även ett trevligt kök med bra gemensamhetsyta. Pentry med diskmaskin, micro, kyl och frys. WC med dusch.

Lokalen är tillgänglig från och med årsskiftet.

Är ni intresserade och önskar veta mer?
Kontakta oss på Trianon!

Omgivning

Cityläge med närhet till allt. En lugn harmonisk gata kantad av vacker arkitektur och härliga restauranger. Pittoresk och lummig omgivning med vackra gamla hus från år 1300 och framåt, bilfria kullerstensgator dekorerade med stockrosor på ett lugnt läge men nära stadspulsen. En kort promenad till Kungsparken och Slottsparken med grönska, blommor och vatten för rekreation och motion.

Kommunikationer

Nära gångavstånd till Centralstationen med stort utbud av tåg och bussar samt Gustav Adolfs torg som är en knutpunkt för busspendling. Malmö är även en cykelstad där lokalen är lättillgänglig via flera cykelleder.

Planlösning

Tre kontorsrum med ett konferensrum samt pausyta med pentry och WC. Se planritning.

Service

Gamla Väster har ett mycket centralt läge med stort serviceutbud inom gångavstånd. Här erbjuds restauranger för lunch och kväll, shopping, nöje, livsmedel, vård, banker, apotek, gym, caféer med mycket mera!

Vägbeskrivning

Se Google maps.

Närliggande företag

På Gamla väster finns företag inom de flesta branscher som advokater/jurister, IT-företag, marknadsförare, arkitekter, projektutvecklare med flera. Populära restaurangerna Ruths och MJ's med flera finns i närheten.

Övrigt

Parkering finns på intilliggande gator eller parkeringshus.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen