Kontor, Mässans gata 18, Centrum, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 1 813 - 6 375 kr/mån
World Trade Center Göteborg Restaurang (14 m) Friskvård (93 m) Shopping (136 m) Bank (166 m) Uttagsautomat (307 m) Grönområde (446 m) Parkering (592 m) Bilservice (646 m) Kommunikation (686 m)

Kontor Medium 15-30 kvm på Mässans Gata 18, Göteborg. Moderna arbetsplatser och kontorsmiljöer på populära adresser i Göteborg. Här möts och samverkar företag från alla branscher och tillsammans skapar vi mervärden samt bättre affärsmöjligheter för varandra. Oavsett storleken på ditt företag så erbjuder vi förmåner som exempelvis reception, mötesrum, telefonpassning, bokföringstjänster, posthantering och mycket mer. Det är enkelt, lönsamt och roligt att bedriva sin verksamhet hos oss. Bli en de...

Beskrivning

Kontor Medium 15-30 kvm på Mässans Gata 18, Göteborg.
Moderna arbetsplatser och kontorsmiljöer på populära adresser i Göteborg. Här möts och samverkar företag från alla branscher och tillsammans skapar vi mervärden samt bättre affärsmöjligheter för varandra. Oavsett storleken på ditt företag så erbjuder vi förmåner som exempelvis reception, mötesrum, telefonpassning, bokföringstjänster, posthantering och mycket mer. Det är enkelt, lönsamt och roligt att bedriva sin verksamhet hos oss. Bli en del av World Trade Center Göteborg du också!

NYPRODUCERAD VÅNING
I september 2017 öppnas dörrarna till 1 500 helt nya kvm vid Korsvägen. Här planerar vi för en levande mötesplats för våra hyresgäster och besökare. Den nya våningen som är belägen högt upp bland takåsarna ligger i direkt anslutning till befintliga lokaler och kommer uppfylla alla förväntningar på ett premiumsegment med service, design och komfort. Med spännande inredning och design som för tankarna ut i Europa så strävar vi efter en internationell standard för företag i Göteborgsregionen.

På den nyproducerade våningen skapar vi moderna kontorsmiljöer med öppna, sociala och smarta planlösningar. Här får de 200 företag som är representerade hos WTC Göteborg de bästa möjligheterna att mötas och samverka. Vi gör det roligt att skapa nya kontakter och bättre affärsmöjligheter för varandra.

Omgivning

Läget vid Korsvägen med Liseberg, Svenska Mässan, Gothia Towers och Scandinavium är oerhört attraktivt! Vår stadsdel präglas av ett vibrerande affärs- och nöjesliv; restaurangerna ligger tätt och erbjuder mat från hela världen. Här hittar du allt från små gemytliga fik till 5-stjärniga restauranger, butiker, gym och träningsanläggningar. Området expanderar hela tiden och fler och fler ser fördelarna att ha sin verksamhet runt Korsvägen. På promenad avstånd finner du flera av stadens mest berömda platser, såsom paradgatan Kungsportsavenyen, Götaplatsen, Heden och Ullevi.

Kommunikationer

Kommunikation finns alldeles utanför dörren med Korsvägen som en av Göteborgs största knutpunkter. Du når Göteborgs Centralstation med kollektivtrafiken på 8 minuter och Landvetter Flygplats på 20 minuter. Föredrar du att resa med taxi så står de alltid redo i taxifickan utanför Gothia Towers. Önskar du eller dina besökare köra egen bil erbjuder Focus parkeringshus goda parkeringsmöjligheter

Planlösning

Vi erbjuder ljusa- och moderna kontorsrum med fönster ut mot gatan eller mot den lugna innergården. Kontoren ligger på våning 5 och 6 samt högst upp i huset på våning 8.

Närliggande företag

Svenska Mässan, MiG, Gothia Towers, Liseberg, Scandinavium

Övrigt

Kontakta mig så arbetar vi tillsammans fram ett förslag som passar just Ditt företag!

Pia Eklund - Säljansvarig, WTC Göteborg
Telefon: 031-335 75 05

Mässans gata 18, Centrum

Kontor Large 31-50 kvm på Mässans Gata 18, Göteborg. Modern...

Visad

Mässans gata 10, Göteborg, Korsvägen

NYPRODUKTION I september 2017 öppnas dörrarna till 1 500 he...

Visad