Kontor, Mässans gata 10, Göteborg Centrum, Göteborg

  • 13 m²

Välkommen till kontorshotellet World Trade Center Göteborg och detta härliga kontor - perfekt för er som är 2-3 personer!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 13 m²
Adress Mässans gata 10
Område Göteborg Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Ingår i hyra Reception, event & mötesrum, wifi, städning
Objektsnummer 41893399

Beskrivning

Välkommen till detta kontor som erbjuder oslagbar utsikt över korsvägen - underbart att blicka ut på både under sommar och vinter halvåret. I detta kontor finns det gott om plats för 2-3 personer och kontoret ligger strategiskt nära entré, kök och lounge. Som medlemsföretag har du tillgång till ditt kontor och anläggningen dygnet runt, har möjlighet att nätverka på events, podda i vår poddstudio och tar del av trevliga förmåner hos våra utvalda samarbetspartners så som Gothia Towers och Nordic Wellness.

Som medlem får du, utöver tillgång till kontorshotellet på Mässans gatan, även fri tillgång till kontorshotellen på Teatergatan 19 samt City Office i Stockholm.

Vi tar inga medlemsavgifter vilket gör det flexibelt att själva välja hur många ni önskar vara på plats på ert kontor.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka in en visning!

Kommunikationer

Vi erbjuder ett smidigt cityläge precis vid knutpunkten Korsvägen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik, bil eller cykel. För dig som önskar ta bilen till jobbet erbjuder vi parkeringsmöjligheter i garage, precis i anslutning till vår anläggning. Cyklar du till kontoret har du möjlighet att parkera i ett låst cykelgarage där din cykel skyddas av ett skärmtak. Ett kontorsläge på guldläge helt enkelt!

Parkering

Ja

Övrigt

I hyran ingår bland annat bemannad reception, wifi och städning samt timmar att nyttja i våra designade mötesrum. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till våra designade lounger och kök och blir inbjuden till populära events och nätverksträffar.

Söker du en annan typ av kontorslösning? Kontakta oss så arbetar vi tillsammans fram ett förslag som passar dina behov.

Varmt välkommen till World Trade Center Göteborg!


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen