Kontor, Mässans gata 10, Göteborg Centrum, Göteborg

  • 20 m²

Välkommen till kontorshotellet World Trade Center Göteborg och detta härliga kontor - perfekt för er som är 3-4 personer!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 20 m²
Adress Mässans gata 10
Område Göteborg Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Ingår i hyra Reception, event & mötesrum
Objektsnummer 41893399

Beskrivning

På Mässans gata 10, precis vid knutpunkten Korsvägen erbjuder vi det perfekta kontoret för er som är 3-4 personer. Kontoret är ljust och trevligt med möjlighet att inreda och designa så det passar just ditt företag och stil. Hos oss arbetar du på guldläge med stadens härliga evenemangsstråk precis utanför porten. I samma byggnad finner du spännande restauranger, SPA och hotell. Som hyresgäst hos oss ingår bland annat bemannad reception, konferenstimmar, fritt wifi och städning. Hos oss har du tillgång till vår anläggning och ditt kontor dygnet runt.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka in en visning!

Kommunikationer

Vi erbjuder ett smidigt cityläge precis vid knutpunkten Korsvägen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik, bil eller cykel. För dig som önskar ta bilen till jobbet erbjuder vi parkeringsmöjligheter i garage, precis i anslutning till vår anläggning. Cyklar du till kontoret har du möjlighet att parkera i ett låst cykelgarage där din cykel skyddas av ett skärmtak. Ett kontorsläge på guldläge helt enkelt!

Parkering

Ja

Övrigt

I hyran ingår bland annat bemannad reception, wifi och städning samt timmar att nyttja i våra designade mötesrum. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till våra designade lounger och kök och blir inbjuden till populära events och nätverksträffar.

Söker du en annan typ av kontorslösning? Kontakta oss så arbetar vi tillsammans fram ett förslag som passar dina behov.

Varmt välkommen till World Trade Center Göteborg!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen