Produktionslokal, Lyftkransvägen 7A, Lokal 14, LÄNNA INDUSTRIOMRÅDE, Huddinge

  • 275 m²
  • 7 rum

Uthyres - Industrilokal på 275 kvm fördelade i 2 plan samt med ett entresolplan.


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad
Total yta 275 m²
Adress Lyftkransvägen 7A, Lokal 14
Område LÄNNA INDUSTRIOMRÅDE
Kommun Huddinge kommun
Byggår 2016
Antal rum 7
Objektsnummer 41934274

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra en nybyggd lokal (2016) i Brf Lännahöjden, belägen i Länna Industriområde. Lokalens yta är fördelade på två plan om vardera 112,5 kvm samt ett entresolplan på ca 50 kvm.

Entréplanet passar utmärkt för tillverkning/produktion/verkstad odyl med golvbrunn kopplad till en gemensam oljeavskiljare. Lokalens takhöjd är generös och mäter hela 5,4 på högsta delen, lägre under entresolplanet. Vikport om 4,5x4 m samt med en gångdörr. Hyllor är byggda längsmed vägg. Det finns 3 st förrådsrum och en wc som ej är färdigställd. Som värmekälla på detta plan finns en luftvärmepump.

Entresolplanet består av ett större kontorsrum, ett mötesrum/konferensrum, ett sällskapsrum, wc & dusch samt förvaringsutrymme.

Övre planet består av två duschrum med wc, 3 separata kontorsrum samt kök med sällskapsdel. Som värmekälla på detta plan finns en luftvärmepump.

Hyresnivå: 1200 kr/kvm + moms, exkl vatten och el.
Hyra/månad: 275 kvm x 1200 kr = 330 000 kr/år, 27 500 kr/mån + moms, exkl vatten och el.
Köpare av lokalen måste bedriva momspliktig verksamhet.

Föreningen skall godkänna ny hyresgäst.

På kontorsbilderna visas skrivbord och vägghyllor - dessa är borttagna av tidigare hyresgäst så detta får en ny hyresgäst själv inreda rummen med.

Omgivning

Lännas läge är ur ett logistiskt perspektiv alldeles utmärkt. I nära anslutning till väg 73 som tar dig till City på 10 min och vidare ut på E4:an på 15 min. Om du åker på 73:an söderut så når du Nynäshamn på ca 30 min med alla dess fartygsavgångar. Nu pågår det stora hamnprojektet Narvik som i framtiden blir en riktig knutpunkt när det gäller fartygsfrakter och logistik.


Karta