Butikslokal, Lundavägen 14, VÄRNHEM, Malmö

  • 80 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 8 000 - 16 667 kr/mån

Utmärkt lokal för tatuerings- eller skönhetsverksamhet på vältrafikerad gata.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 80 m²
Adress Lundavägen 14
Område VÄRNHEM
Kommun Malmö kommun
Byggår 2008
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41876443
Områdeshyra 8 000 - 16 667 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år

Beskrivning

En mycket fräsch butik med entresolplan på Lundavägens stråk. Butiken består av en flexibel yta med stora skyltfönster, wc/dusch, pentry och kontorsdel.
Lokalen har grått klinker och vitmålade väggar samt vitt undertak med belysning.

Detta är en perfekt lokal för dig som är tatuerare eller jobbar inom skönhet.

Kontakta oss gärna för mer information och presentera er verksamhet.

Omgivning

I Värnhem har du ett centralt och bra läge, vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget och intilliggande Östervärns pågatågsstation tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne. De flesta hus är byggda under tjugotalet, men här finns också nyare lägenheter från slutet av 1970-talet samt 2000-talet.

Kommunikationer

Från Värnhemstorget går direktbussar till bland annat Lund och Helsingborg. Många av Malmös stadsbussar stannar också här. Det är nära till pågatågsstationen vid Östervärn, där det går tåg till hela Skåne, och Centralen. Från Värnhemstorget kör du rakt ut på motorvägen mot norr, vilket är idealiskt för pendlare och andra som använder bilen mycket. Det korta avståndet till innerstaden gör att det går utmärkt att promenera och cykla till stora delar av stan.

Service

Vid Värnhemstorget finns all tänkbar service, som mataffär, småbutiker, träningscenter, restauranger, kaféer, apotek, vårdcentral och ibland även torghandel.Bilder på lokalen