Butikslokal, Lovartsgatan 8, Dockan, Malmö

  • 115 m²

Ledig lokal som passar för butiksverksamhet /showroom eller kontor. Central plats i Dockan. Lokalen är genomgående vilket ger ett bra dagsljusinsläpp.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 115 m²
Adress Lovartsgatan 8
Område Dockan
Kommun Malmö kommun
Byggår 2011
Objektsnummer 41902826
Bifogade filer

Beskrivning

Denna lokal på 115 kvm i Dockan lämpar sig bra för butiksverksamhet /showroom eller kontor. Lokalen ligger på central plats i Dockan. Lokalen är genomgående vilket ger ett bra dagsljusinsläpp. Det finns både öppna arbetsplatser och ett mötesrum. Men såklart finns det flexibilitet om man önskar annan planlösning. Pentry finns längst in i lokalen med direkt access till en trevlig innergård för att njuta av kaffet i solen

Garage finns i närheten och bussförbindelse endast några minuter från fastigheten.

Se vår film om Dockanområdet här

Omgivning

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Centralstationen nås inom 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter med garage finns i fastigheten.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Skyltläge

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen