Restaurang, Lorensborgsgatan 8, Lorensborg, Malmö

  • 242 m²
  • 30 250 - 55 458 kr/mån

Mycket fint restauranglokal


Lokaltyper Restaurang / Butikslokal
Total yta 242 m²
Adress Lorensborgsgatan 8
Område Lorensborg
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning BV
Objektsnummer 41951668
Områdeshyra 30 250 - 55 458 kr/mån
1 500 - 2 750 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns en unik möjlighet att hyra en lokal anpassad för restaurangverksamhet på mycket bra läge i Lorensborgs nya centrum. Här får ni chansen att vara med från början, att sätta er egen prägel på hur just er lokal skall utformas. Här erbjuds stora ytor, högt i tak och härligt ljusinsläpp. Här erbjuds även en mycket trevlig uteservering. Här får ni chansen att utforma er drömlokal från grunden.

I samma byggnad kommer Ica och fritidsförvaltningen att verka samt ytterligare två butikslokaler. Välkomna att kontakta oss för mer information.

Omgivning

I Lorensborg finns något för alla. Närheten till den vackra Pildammsparken uppskattas av de flesta, medan Stadionområdet strax intill är den största fördelen för andra. Trots att husen har förnyats och renoverats finns många detaljer kvar som vittnar om 1950-talets arkitektur. På det lilla torget finns restaurang och affärer. Ett antal servicebutiker och kiosker finns också utspridda i området. Lorensborg är uppdelat på två områden, på bägge sidor om Lorensborgsgatan. Fastigheterna omgärdas av gröna gårdar med bänkar och cykelställ. I Pildammsparken och Stadionområdet hittas motionsspår, sporthallar, lekplatser och promenadstråk. Stadsdelen står inför en stor förändring med en kommande förtätning. Här bor idag nästan 5000 personer och merparten i MKB:s 1656 lägenheter. Inräknat det anslutande grannområdet Bellevuegården uppgick befolkningsmängden till 9316 personer år 2017. Arbetet med framtagande av ett nytt planprogram är under pågående.

Kommunikationer

Här finns bra med bussförbindelse och cykelvägarna som går genom området är upplysta och trygga att använda. Att promenera till Triangeln tar cirka 10-15 minuter.

Parkering

Gatuparkering och garage

Service

ICA


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen