Lagerlokal, Ljungadalsgatan 17, Sjöuddens industriområde, Växjö

  • 194 m²
  • 15 358 kr/mån

Lokal som utvecklas tillsammans med kunden. Fördelning mellan kontor, lager och övrigt är flexibel. OBS, EJ BILVERKSTAD


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 194 m²
Adress Ljungadalsgatan 17
Område Sjöuddens industriområde
Kommun Växjö kommun
Objektsnummer 41876979
Hyra 15 358 kr/mån
950 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen anpassas och utvecklas tillsammans med tillträdande hyresgäst. Fördelning mellan kontor och lager/verkstad samt övriga personalutrymmen är flexibel, vilket gör att den kan passa många olika verksamheter. Inflyttning möjlig ca 4 månader efter signerat avtal.

Omgivning

Lokalen har ett centralt läge mitt i Växjö, nära kommunikationer och övrig service.

Kommunikationer

Det centrala läget i Småland gör det enkelt att ta sig till Växjö. Tåget har bra förbindelser till och från Stockholm, Göteborg och Malmö. Flygplatsen ligger bara 8 km från Växjö centrum och har dagliga avgångar till Stockholm. Flygbussen tar dig enkelt och bekvämt fram till centrum och alla större hotell. Och Köpenhamn har aldrig varit så nära – bara 2 timmar och en Öresundsbro bort!

Service

Växjö har stort upplevelseutbud när det gäller kultur, idrott, handel och nöjen. Att bo och leva här innebär att kunna välja mellan stad och landsbygd, sjönära eller skogsnära, lägenhet eller hus. Växjö utvecklar konceptet Sjöstaden och drar nytta av närheten till de många sjöarna, viktiga ur både upplevelse- och boendeperspektiv. Växjö har närmare 80 000 invånare och är en expanderande universitetsstad med många små och medelstora företag inom en mängd olika branscher.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen