Kontor, Linnégatan 89 E, plan 6, Östermalm, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 50 825 - 131 075 kr/mån
Vasakronan AB Friskvård (89 m) Restaurang (88 m) Shopping (92 m) Grönområde (224 m) Uttagsautomat (601 m) Kommunikation (133 m) Bilservice (212 m) Postkontor (85 m)

Med fin utsikt över Linnégatan och Berwaldhallen ligger detta representativa kontor som passar för företag som vill sitta i blandad planlösning. Lokalen ligger högst upp i fastigheten och har fönsteråt flera väderstreck vilket gör den ovanligt ljus och trevlig. Den höga takhöjden med sekelskiftesfönster bidrar också till den tidstypiska charmen. Kontoret rymmer ett anslutande mötesrum för interna och externa möten. Pentry med plats för gemensamma luncher och fikapauser. Arbetsplatserna är natur...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 642 m²
Adress Linnégatan 89 E, plan 6
Område Östermalm
Renoveringsår 1886/2013
Objektsnr 41840768
Lokalguidens estimerade områdeshyra
50 825 - 131 075 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Med fin utsikt över Linnégatan och Berwaldhallen ligger detta representativa kontor som passar för företag som vill sitta i blandad planlösning. Lokalen ligger högst upp i fastigheten och har fönster åt flera väderstreck vilket gör den ovanligt ljus och trevlig. Den höga takhöjden med sekelskiftesfönster bidrar också till den tidstypiska charmen. Kontoret rymmer ett anslutande mötesrum för interna och externa möten. Pentry med plats för gemensamma luncher och fikapauser. Arbetsplatserna är naturligt avskilda från entréloungen och mötesrummet. En av toaletterna är utrustad med dusch.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation är Karlaplan. Buss 4 och 42 stannar utanför fastigheten på Karlavägen, buss 56 på Linnégatan, buss 76 på Oxensternsgatan och buss 69 vid Djurgårdsbron alternativt Berwaldhallen. Möjligt att ta tåget till Djurgården och stiga av vid Djurgårdsbron.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns dels i garaget med infart från Banérgatan 30 samt vid Linnégatan där det finns en större markparkering. Mobil Park ansvarar för uthyrning av parkeringsplatser. Vill du rese

Oxenstiernsgatan 15 A, Östermalm

Längs med Oxenstiernsgatan, nära Djurgårdens härliga grönomr...

Visad

Linnégatan 87 F, plan 6, Östermalm

Här finns möjlighet att hyra en trevlig lokal i fd Svea Livg...

Visad

Karlavägen 104, plan 5, Östermalm

Nyrenoverad, trevlig lokal på femte våningen. Lokalen har en...

Visad