Butikslokal, Linfrögatan 4, Almby-Norrbyås, Örebro

Lokalguidens estimerade områdeshyra 7 125 - 9 500 kr/mån
Komfast AB

Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet i Örebro.

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Butikslokal/Övrig lokal
Total yta 114 m²
Adress Linfrögatan 4
Område Almby-Norrbyås
Byggår 2018
Våning BV
Tillträde Våren 2018
Objektsnr 41903198
Lokalguidens estimerade områdeshyra
7 125 - 9 500 kr/mån
750 - 1 000 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

pratbubbla_delResurs 14

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet i Örebro. Möjlighet finns att vara med och påverka lokalens utformning och standard till en ändamålsenlig lokal för just er verksamhet.

Bostadsfastigheten ligger i Örebros nya stadsdel Södra Ladugårdsängen där inflyttningen nu är klar i kvarteret Purjolöken. När den nya stadsdelen är färdigställd kommer den rymma cirka 3 000 nya bostäder i ett fantastiskt läge med promenadavstånd till både centrum och universitetet.

Omgivning

Utmärkt läge med närhet till både stadsmiljö och lummiga grönområden. Här finns de härliga grönområdena runt hörnet. Fastigheten gränsar till Ekängs IP.

Kommunikationer

En kort promenad till busshållplats Loftbodsgatan där busslinje 5 trafikerar. Med bussen når man Örebro centrum efter ca 10 minuter. Det går även att ta en promenad om knappt ca 25 minuter till Stortorget och de centralare delarna av Örebro.

Planlösning

En hörnlokal i markplan med stora skyltfönster och två entréer från gatan, vilket gör att den passar bra för butiksverksamhet såväl som för kontor eller showroom. Det finns även en utgång från lokalen som leder till fastighetens baksida. Lokalen har idag en öppen planlösning med en färdigbyggd RWC. I övrigt är det en rå betongyta där det finns möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och standard.

Service

I området kring fastigheten finns ett antal restauranger. Till Örebros centrum är det knappt ca 25 minuters promenad. Örebro golfbana och ICA Maxi finns inom bekvämt gångavstånd. I Grönpepparparken som ligger ett stenkast från fastigheten finns även ett utomhusgym.

Övrigt

OBS! Ej restaurang eller café

Uthyrare & kontaktpersoner