Kontor, Lindholmsallén, Hisingen, Göteborg

  • 500 - 4 000 m²
  • 137 500 - 1 400 000 kr/mån

På attraktiva Lindholmen uppförs nu Geelys Innovationscenter, där det erbjuds exklusiva kontorsytor högst upp i en av byggnaderna på våning 11-14. Komplexet, bestående av fem byggnader, kommer att bli ett öppet campus med multifunktionella byggnader. Där kommer finnas en kombination av restauranger, hotell och caféer, förutom kontor och lokaler för konferens och evenemang i en modern och inbjudande arbetsmiljö. Som kontorshyresgäst kommer det finnas möjlighet att ta del av en den höga service...


Lokaltyp Kontor
Total yta 500 - 4 000 m²
Adress Lindholmsallén
Område Hisingen
Objektsnummer 41922654
Områdeshyra 137 500 - 1 400 000 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

På attraktiva Lindholmen uppförs nu Geelys Innovationscenter, där det erbjuds exklusiva kontorsytor högst upp i en av byggnaderna på våning 11-14.

Komplexet, bestående av fem byggnader, kommer att bli ett öppet campus med multifunktionella byggnader. Där kommer finnas en kombination av restauranger, hotell och caféer, förutom kontor och lokaler för konferens och evenemang i en modern och inbjudande arbetsmiljö.

Som kontorshyresgäst kommer det finnas möjlighet att ta del av en den höga servicenivå och de servicetjänster som kommer att genomsyra hela centret, bland annat kommer det att erbjudas receptionsservice, catering och moderna konferensmöjligheter. Servicetjänster kommer att kunna skräddarsys tillsammans med en servicepartner som kommer att hantera tjänster inom hela campus.

De exklusiva kontorsytorna på våning 11-14 är belägna i den publika byggnaden som präglas av ett högt kommersiellt utbud. På bottenplan finns en ca 1 500 kvm stor öppen yta, vilken kommer att kunna nyttjas av hyresgäster inom området. En större restaurang med ca 600 sittplatser som erbjuder frukost, lunch, middag samt catering kommer också finnas. I bottenplan mot Lindholmsallén kommer även en av Göteborgs främsta cafékedjor och en take-away restaurang som erbjuder autentisk kinesisk mat att husera.

Kommunikationerna till Lindholmen är mycket goda, det nya planerade färjeläget i anslutning till campusområdet gör möjligheterna ännu bättre.

Kontorsytorna som finns tillgängliga är totalt 4 000 kvm, fördelat på fyra våningar. Det kommer att finnas möjlighet att hyra hela eller halva våningsplan.

Planerad inflyttning är Q2-Q4 2021.

Besök gärna projektets hemsida https://www.geelyinnovationcentre.eu/sv/


Karta

Bilder på lokalen