Butikslokal, Lindhagensgatan 118, Kungsholmen, Stockholm

  • 100 m²
  • Enligt överenskommelse

Möjlighet att hyra en butikslokal i Lindhagenshuset för butik eller kontor.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 100 m²
Adress Lindhagensgatan 118
Område Kungsholmen
Publicerad 2023-09-19
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2009
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41903931
Bifogade filer

Beskrivning

Vi kan erbjuda en fin butikslokal som även kan användas som kontor med bra utformning i populära Lindhagenshuset. Bra grannar och 2 timmar gratis parkering i garaget, ger gott om tid att besöka ICA Maxis enda citybutik. Här hittar du också Systembolaget, Apoteket, Nordic Wellness, Espresso House, Interflora m.fl.

Välkommen till Lindhagenhuset!

Omgivning

Lindhagenområdet eller Västra Kungsholmen som det också kallas, är ett av stadens stadsutvecklingsområden som kommer växa fram till 2017. Området är mixat av kontorsfastigheter, hotell och attraktiva bostäder. Man planerar också flera nya parker och grönstråk i Lindhagenområdet, där ett exempel bland annat är den vackra allén som består av 178 nyplanterade kejsarlindar på Lindhagensgatan.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig hit, både med bil och kommunalt. Direktaccess från E4:an om du kommer med bil. Åker du kommunalt är närmaste tunnelbanestation Stadshagen (blå linje) och sedan är det bara 3-4 minuters promenad till Lindhagenhuset. Till Kristineberg (grön linje) är det endast 7-8 min promenad. Strax framför fastigheten passerar även ett flertal busslinjer.

Parkering

Fri parkering i 2 timmar.

Service

I huset kan vi erbjuda 4 mat/cafékoncept; Sushi, asiatiskt, husmanskost samt Espresso House utbud av både lättare luncher och fantastiska fikabröd.
Enklare service finns också, Interflora blomaffär, sko/nyckel/kemtvätt, Life hälsokost, frisörsalong samt Kronans Droghandel apotek.

Övrigt

Öppettider:
Ica Maxi: Alla dagar 8-22
Övriga butiker: Vardagar 10-19, lör 10-17, sön 11-17
Systembolaget: Samma tider som övriga butiker förutom sön då det är stängt.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen