Kontor, Lindhagensgatan 116, Kungsholmen, Stockholm

  • 1 955 m²
  • 374 708 - 610 938 kr/mån

Otroligt väldisponerad lokal i välkända Lindhagenshuset med öppna kontorslandskap mixat med moderna konferensrum. Lokalen har ett naturligt ljusinsläpp från flera väderstreck då fönster löper hela vägen runt fasaden. På våning 9 får ni här ett helt våningsplan till förfogande, med plats för ca 200 arbetsplatser. Lokalen genomsyras av stilrena materialval och mycket ljus och rymd. En enastående terrassyta med utsikt mot vattnet, i perfekt anslutning till pentry-/ pausytan. Optimalt för att samla...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 955 m²
Adress Lindhagensgatan 116
Område Kungsholmen
Objektsnummer 41918437
Områdeshyra 374 708 - 610 938 kr/mån
2 300 - 3 750 kr/m²/år

Beskrivning

Otroligt väldisponerad lokal i välkända Lindhagenshuset med öppna kontorslandskap mixat med moderna konferensrum. Lokalen har ett naturligt ljusinsläpp från flera väderstreck då fönster löper hela vägen runt fasaden. På våning 9 får ni här ett helt våningsplan till förfogande, med plats för ca 200 arbetsplatser. Lokalen genomsyras av stilrena materialval och mycket ljus och rymd. En enastående terrassyta med utsikt mot vattnet, i perfekt anslutning till pentry-/ pausytan. Optimalt för att samla kollegorna för lunch, kaffe eller en AW under bar himmel! Goda parkeringsmöjligheter med parkeringsgarage i fastigheten. Lokalerna kommer att finnas tillgängliga för inflytt Q1 2020.

Omgivning

Västra Kungsholmen och Stadshagen är ett starkt tillväxtområde både kommersiellt och på den privata bomarknaden. Helt klart ett av centrala Stockholms mest attraktiva lägen. På senare år har utbudet här i området ökat explosionsartat och det finns många anledningar till att både bostadsområdena och de kommersiella verksamheterna trivs. Goda kommunikationer, restauranger, stort serviceutbud och Hornsbergs strand inpå knuten. Här bor ca 40 000 personer och 43 000 har sin arbetsplats här. Västra Kungsholmen är ett hett kontorsområde med flera stora bolag etablerade, bl.a. Electrolux, Fazer, Skandia, Preem, Visma och Securitas.

Service

Gym, Nordic Wellness finns i fastigheten. I huset finns den största livsmedelsbutiken i Stockholm innerstad; ICA MAXI. Även ett stort utbud av service i form av: Apotek, Systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterhandel och Espresso House. Bra utbud av lunchställen, så som Panini, Pong och Tastory.


Bilder på lokalen