Restaurang, Lindhagensgatan 100, Kungsholmen, Stockholm

AFA Fastigheter Kommunikation (2280 m)

Välkommen till Västra Kungsholmen och Stadshagen! Här har ett stort område vuxit fram till en central och livlig stadsdel med allt som man kan önska sig i direkt närhet. Ytterligare bostäder och kontor planeras att byggas fram till 2022. Den optimala kombinationen av bostäder, handel och kontor gör att området är mycket attraktivt. Goda kommunikationer såsom tunnelbana och smidig anslutning till E4:an....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Restaurang
Total yta 353 m²
Adress Lindhagensgatan 100
Område Kungsholmen
Våning BV
Tillträde 2019-01-01
Objektsnr 41911418
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Välkommen till Västra Kungsholmen och Stadshagen!

Här har ett stort område vuxit fram till en central och livlig stadsdel med allt som man kan önska sig i direkt närhet. Ytterligare bostäder och kontor planeras att byggas fram till 2022. Den optimala kombinationen av bostäder, handel och kontor gör att området är mycket attraktivt. Goda kommunikationer såsom tunnelbana och smidig anslutning till E4:an.

Omgivning

Kommunikationer: Fastigheten ligger i närheten av Essingeleden och det tar bara ca 10 minuter med bil till Bromma flygplats. Såväl tunnelbanans gröna linje som den blå linjen passerar Lindhagensterrassen med stationerna Thorildsplan respektive Stadshagen inom ca 150 meters gångavstånd. Om du väljer att ta bussen så stannar flera busslinjer i direkt anslutning till området. I närheten av Lindhagensterrassen ligger Fridhemsplan med Västermalmsgallerian där det finns gott om butiker, restauranger och caféer.

Övrigt

Fastigheten är belägen i Stadshagen på Kungsholmen i området som kallas Lindhagensterrassen. Byggnaden uppfördes ursprungligen 1998 och hyresgästanpassades under 2005 till AB Storstockholms Lokaltrafik (SL). Idag hyr SLL (Stockholms läns landsting) i stort sett hela fastigheten. Kontorsfastigheten utgörs av ca 13 000 kvm uthyrbar yta i åtta plan ovan mark samt ett garage i källarplanet med 60 p-platser. Byggnaden har en glasfasad vilket ger bra ljusinsläpp, god takhöjd, hög teknisk standard och kontoren är mycket flexibla med möjliga landskaps- och cellkontorslösningar.

Området är ett av områdena i fokus för Stockholms Stad. I Stadshagen kommer 3500 nya bostäder att byggas, flera nya kontorshus samt handel kommer att färdigställas de kommande åren. Lindhagensterrassen är en del av före detta Sankt Görans sjukhus och kringliggande fastigheter ägs främst av Skanska. Attraktiviteten kommer kraftigt att stärkas allt eftersom boende och arbetande etableras i Stadshagen.

Lindhagensgatan 94-96, Kungsholmen

Lager/förråds-lokaler i västra Kungsholmen

Visad

Warfvinges väg 30-32, Kungsholmen

Trevlig och mycket yteffektiv kontorslokal med blandad planl...

Visad

Warfvinges väg 30-32, Kungsholmen

Utmärkt belägen lokal mitt på Västra Kungsholmen, med tunnel...

Visad

Warfvinges väg 30-32, Kungsholmen

Fint kontor med blandad planlösning. Mycket yteffektiv lokal...

Visad