Kontorshotell, Lilla Bommen 6, Centrum, Göteborg

  • 8 - 40 m²

Regus - världens största leverantör av flexibla kontorslösningar. Arbetsplatser för stora och små företag – Regus har lösningar som passar alla typer av arbeten. Lilla Bommen företagscenter ligger iett av Göteborgs mest attraktiva kontorsområden i stadskärnan, bara ett stenkast från havet. Med utsikt över hamnen och Göteborgs operahus är den här moderna anläggningen hem till ett dussintal servicebranscher. Många faciliteter som ett gym och ett av de största shoppingcentren i Skandinavien ligge...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 8 - 40 m²
Adress Lilla Bommen 6
Område Centrum
Hiss Ja
Objektsnummer 41804745

Beskrivning

Regus - världens största leverantör av flexibla kontorslösningar. Arbetsplatser för stora och små företag – Regus har lösningar som passar alla typer av arbeten.

Lilla Bommen företagscenter ligger i ett av Göteborgs mest attraktiva kontorsområden i stadskärnan, bara ett stenkast från havet. Med utsikt över hamnen och Göteborgs operahus är den här moderna anläggningen hem till ett dussintal servicebranscher. Många faciliteter som ett gym och ett av de största shoppingcentren i Skandinavien ligger inom ett kort promenadavstånd.

Parkering

ja


Bilder på lokalen