Butikslokal, Lasarettsgatan 23A, Centrum, Örnsköldsvik

  • 200 - 300 m²
  • 2019-11-01

Ta chansen att hyra en lokal med flexibla möjligheter och ett av Örnsköldsviks bästa lägen. För dig som vill kombinera service, synlighet och arbete.


Lokaltyper Butikslokal / Produktionslokal / Verkstad / Kontor
Total yta 200 - 300 m²
Adress Lasarettsgatan 23A
Område Centrum
Byggår 1978
Tillträde 2019-11-01
Objektsnummer 41914066

Beskrivning

Nu har du chansen att hyra en lokal med flexibla möjligheter och ett av Örnsköldsviks bästa lägen. Centrumnära med bara ett stenkast från Oskargallerian och bra exponering mot stans shoppingstråk och E4:an. Ingång på hörnet i korsningen Lasarettsgatan/Nytorgsgatan med stadens liv och rörelse alldeles utanför. Lämplig som butik, servering, kontor, lager, webbshop eller friskvård. Helt enkelt en lokal för dig som vill kombinera service, synlighet och arbete. Lokal i markplan med goda exponeringsmöjligheter av varor och verksamhet då det är direktkontakt med trottoaren utanför. Stadsmässig puls kännetecknar området. Stora fönster åt två väderstreck, bl a ner mot stan där många människor passerar. Nära till kollektivtrafik och centrum men även till naturen. Möjlighet finns att hyra garageplats bakom lokalen med personalentré till lokalen. Den 290 kvadratmeter stora lokalen kan hyras i sin helhet eller delas på hälften med annan hyresgäst. Den lämpar sig väl för ett företag vars mål är att synas. Den inbjuder till flexibla lösningar med möjlighet att flytta/ta bort innerväggar. Fastigheten har fiber och bra ventilation. Vi som hyresvärd är vana vid att hjälpa företag att planera en lokal som passar just dem. Hör gärna av er så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till.

Omgivning

Nära till Höga Kustens fantastiska natur.

Kommunikationer

Buss och tåg finns nära.

Planlösning

Pentry, kök, toaletter och duschar. I övrigt en stort rum. Stora möjligheter till anpassning efter hyresgästens behov. Möjlighet finns att bygga stort kök eller andra faciliteter. För mer information eller visning av lokalerna kontakta oss.

Parkering

Möjlighet att hyra parkering i garage i anslutning till lokalen.

Skyltläge

Då lokalen är i markplan med stora fönster åt två väderstreck är exponeringsmöjligheterna goda mot gatan där människor passerar. Synlig även från E4:an och stans shoppingstråk.

Närliggande företag

Utanför lokalen finns närhet till det goda livet med restauranger, pressbyrå, Oskargallerian samt Paradiset spa- bad- och wellnessanläggning, som är välbesökt såväl av Örnsköldviksbor som turister. P-hus finns på andra sidan E4:an och tvärs över gatan från lokalen ligger Folkan-teatern, vilket innebär ytterligare goda

Övrigt

Övrigt:
Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Servering, Övrigt.


Bilder på lokalen