Kontor, Lars janssonsgatan 10, Kiruna

  • 630 m²

Centralt belägen kontorsfastighet ett par hundra meter från Stadshuset. Totalt finns det ca 700 kvm kontor ledigt i huset beläget på plan 2, 3, 4, samt arkiv/förråd på plan 1.Möjlighet finns att anpassa lokalerna utefter er verksamhet och det går att hyra endast ett plan omfattande ca 230 - 270 kvm.Bilplatser med motorvärmare finns i dagsläget att hyra till.Se gärna skisser på potentiella rumsbildningar till höger under " Dokument och länkar ". Välkommen att kontakta oss för visning....


Lokaltyp Kontor
Total yta 630 m²
Adress Lars janssonsgatan 10
Kommun Kiruna kommun
Objektsnummer 41908448

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Centralt belägen kontorsfastighet ett par hundra meter från Stadshuset. Totalt finns det ca 700 kvm kontor ledigt i huset beläget på plan 2, 3, 4, samt arkiv/förråd på plan 1.Möjlighet finns att anpassa lokalerna utefter er verksamhet och det går att hyra endast ett plan omfattande ca 230 - 270 kvm.Bilplatser med motorvärmare finns i dagsläget att hyra till.Se gärna skisser på potentiella rumsbildningar till höger under " Dokument och länkar ". Välkommen att kontakta oss för visning.


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (6438 m)


Bilder på lokalen