Kontor, Landsvägen 47, Lilla Alby, Sundbyberg

  • 522–620 m²
  • Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.

Lokal med stor terrass och bästa affärsläge i Sundbybergs centrum! Hyresvärden öppen för att anpassa lokalen för olika verksamheter, t.ex. för kontor, vårdcentral eller förskola.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal / Utbildningslokal / Vårdlokal
Total yta 522–620 m²
Adress Landsvägen 47
Område Lilla Alby
Kommun Sundbybergs kommun
Byggår 1954
Renoveringsår 1959
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41945302

Beskrivning

Lokalarean består idag till största del av öppet kontorslandskap men fastighetsägaren är öppen för att anpassa planlösningen efter behov och önskemål då huset har pelarkonstruktion och därmed icke bärande väggar. Lokalen har ett mycket lugnt läge i huset med fönster som vetter mot den trevliga innergården. Fastighetsägaren kommer att ombesörja ett helt nytt pentry då det inte finns i lokalen idag. Lokalens takhöjd är generös och något högre än standard. Den stora terrassen utgör ett stort mervärde för denna lokal som erbjuder din personal många sköna stunder. Lokalen har också ett bergsrum som kan nyttjas för lager eller som det kan göras något coolt och kreativt med. Ingen hyra debiteras för den större delen av detta utrymme.

Bredband: Fiber finns anslutet till fastigheten.

Här finns både personhiss och lasthiss.

Omgivning

Läget är så centralt du kan komma i Sundbyberg med utmärkta kommunikationer samt omgivningar som utgör en mix av bostäder och ett rikt utbud av kommersiell service, butiker och restauranger. Inom kort gångavstånd når du Bällstaån och Marabouparken med grönska och möjlighet till utomhusträning.

Kommunikationer

Sundbybergs Centrum är näst efter T-centralen Stockholms kollektivtrafiks bästa knutpunkt. Precis utanför porten passerar tvärbanan samt flertalet busslinjer och flygbussar, det är ett stenkast till stationshuset med tunnelbana, pendeltåg, vissa fjärrtåg och även regionaltågen mot Västerås. Fastigheten är även lättillgänglig för bilburna då du snabbt når E4:an via påfart frön Frösundaleden samt E18 via påfart från Rissneleden. Detta är även ett bra strategiskt läge för företag med många internationella besökare med närheten till båda Arlanda och Bromma flygplats. Det tar inte mer än en kvart med tunnelbanan in till Stockholms Central.

Service

I huset finns bland annat ett trevligt bageri, Lidl samt Kjell och Comany. I direkt närhet finns Apotek, ett 100-tal affärer och butiker, ett stort utbud av restauranger, caféer (Expresso House i huskroppen), mataffärer, hotell, bibliotek och all tänkbar service du kan behöva för att underlätta din vardag.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.
Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt den nuvarande hyresvärdens önskemål.

Här fungerar det med omomsad verksamhet


Karta
Visa på kartan: