Kontor, Landsvägen 39, Sundbyberg, Sundbyberg

AMF Fastigheter Friskvård (73 m) Restaurang (13 m) Shopping (73 m) Bränslestation (539 m) Parkering (151 m) Kommunikation (351 m) Bilservice (324 m) Bank (66 m) Kemtvätt (227 m) Uttagsautomat (291 m) Postkontor (284 m)

Här finns alla kommunikationer och service precis utanför huset.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 406 m²
Adress Landsvägen 39
Område Sundbyberg
Våning 5
Objektsnr 41863664
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lokalen omringas av småstadskänslan samtidigt som den ligger bara 50 meter från alla tänkbara kommunikationer. Idag är lokalen utformad med både öppen och rumsindelad planlösning med flera större konferensrum. Även ett fint pentry och ytor för möten och gemenskap.
Eftersom lokalen är lätt att anpassa har du som hyresgäst stora möjligheter att få det precis som du vill.
I huset finns en restaurang, garage för bil och cykel. Tvärs över gatan finns caféer, bank och gym. Under 2016 öppnar ett stort parkeringsgarage i närheten. Fastigheten är miljöcertifierad med miljöbyggnad Silver.

Omgivning

Sundbyberg ligger bara några minuter från Stockholm city. Här hittar du småstadskänsla och storstadspuls på samma plats. Du sitter centralt med utmärkta kommunikationer, men kan ändå njuta av enkelhet och närhet. I husets gatuplan finns restauranger och service och en fint utformad entré med växter och sittplatser. Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Kommunikationer

Sundbyberg är en knutpunkt för Stockholms kollektivtrafik. Tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn trafikerar stationen dygnet runt. Även regionaltågen mot Västerås, vissa fjärrtåg och ett flertal busslinjer stannar här. Med bil når man snabbt E4 via påfart från Frösundaleden eller E18 via påfart från Rissneleden. Även närheten till Arlanda och Bromma flygplats gör området attraktivt. Utanför huset finns gång- och cykelvägar som tar dig till och från Stockholms city, Kista och Solna.

Service

Centrala Sundbyberg har ett brett utbud av service som täcker in de flesta behov. I närområdet ligger mer än 100-talet butiker och ett Åhlensvaruhus. I Signalfabriken strax bredvid finns trevliga restauranger, inrednings- och modebutiker, hotell och bibliotek. Inom några minuter finns även Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Övrigt

AMF Fastigheter ser livet mellan husen. Vi är fastighetsbolaget som utvecklar stadsrum där människor vill vara. Ett av våra ledord är medskapande. Att lyssna, vara nyfiken och förstå andras drivkrafter ger insikter och energi i vår vardag. För oss handlar det inte om hus utan om människor. Därför har varje fastighet ett eget driftsteam som dagligen finns på plats för ett nära samarbete med dig som hyresgäst.

Albygatan 135A, Lilla Alby

Lokalen är på 82 kvm i gatuplan med god exponering ut mot Al...

Visad

Landsvägen 50 A, Sundbyberg

Du blickar ut över tågstationen, Solna Business Park och Lan...

Visad

Järnvägsgatan 10, plan 3, Sundbyberg

Välkommen till centrala Sundbyberg! Mitt i centrum i direkt ...

Visad