Kontor, La Cours gata 2, Södra, Helsingborg

  • 429–535 m²

Trevlig kontorslokal med möjlighet till tillhörande lager. Lättillgänglig fastighet med inhägnad gård med parkeringsplatser


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 429–535 m²
Adress La Cours gata 2
Område Södra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41923886

Beskrivning

Trevlig kontorslokal med möjlighet till tillhörande lager en våning ner. Kontoret på plan två erbjuder en mix av både enskilda kontorsrum och öppna kontorslandskap samt två konferensrum. Läget vid Ramlösa station är lättillgängligt för såväl bilburna som de som reser med kollektivtrafik. Fastigheten har inhägnad gård med parkeringsplatser för kontorshyresgäster.

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Ramlösa både kollektivt med tåg eller buss, med den egna bilen eller med cykel. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Ramlösa Station en kort gångväg bort, från Ramlösa Station tar det 5 minuter att åka till Helsingborg C, åker du söderut med tåget tar det 27 minuter till Lund . Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Lussebäckstorget som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 21. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Ramlösa från bland annat centrum och Eskilsminne.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger med allt från turkisk mat på Bosporen till svensk husmanskost på Restaurang Koppargrytan. I grannfastigheten finns Holy Greens och det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen eller Sibylla. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Helsingborg centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Råå, Lidl, Willys, Citygross och Dollarstore. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis Jysk, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är JumpYard Trampolinpark. Precis utanför entrén baksidan finns det 30 st platser för laddning av el-bilar och el-fordon.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen