Restaurang, Lövstabruk, Wärdshuset, Lövstabruk

  • 1 340 m²
  • Enligt överenskommelse

Till Lövstabruks värdshus söker vi efter en ny entreprenör till restaurang-, hotell-, och konferensverksamhet. De fyra byggnaderna Wärdshuset, Bruksladugården, Labbyt och Änkehuset ligger mitt i den a ...


Lokaltyp Restaurang
Total yta 1 340 m²
Adress Lövstabruk
Område Wärdshuset
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41915312

Beskrivning

Värdshusrörelse som hyrs ut i sin helhet med byggnaderna; Wärdshuset med restaurang, Änkehuset med 7 hotellrum, Labbyt med 13 hotellrum och Bruksladugården med konferensmöjligheter för 40 personer.

Omgivning

I norra Upplands skogar ligger Lövstabruk - ett av Sveriges största järnbruk. Här upplever du en genuin 1700-tals miljö med Bruksgatan, herrgård, värdshus, kyrka, park, dammanläggning och orangeri. I Lövstabruk har många konstnärer sina ateljéer och under sommarmånaderna är hela bruket ett stort turistmål med mellan 40 000-60 000 besök. Lövstabruk har även ca 200 fast boende.

Kommunikationer

Buss och bil

Planlösning

1 340 kvm varav 1 250 kvm är uppvärmd lokalarea, resten är kallförråd.

Närliggande företag

Den anrika bruksmiljön som innehåller verksamheter såsom museum på Herrgården med salonger och kopparfyllt kök som visas året runt. Sommartid sjuder bruket av liv i form av visningar, konserter, evenemangsdagar. Här finns även en lekmiljö för barn i Barnens Bruk.


Karta

Bilder på lokalen