Övrig lokal, Lövstabruk, Bruksladugården, Lövstabruk

  • 60 m²
  • Omgående.

Lokalen kan hyras ut som hantverkslokal, ateljé, enkelt café eller liknande verksamhet. SFV ser gärna att verksamheten är öppet sommartid då Lövstabruk är ett viktigt besöksmål.


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 60 m²
Adress Lövstabruk
Område Bruksladugården
Tillträde Omgående.
Ingår i hyra Snöröjning och sandning: Ingår i hyran.
Objektsnummer 41911749

Beskrivning

I norra Upplands skogar ligger Lövstabruk- ett av Sveriges största järnbruk. Här upplever du en genuin 1700-tals miljö med Bruksgatan, herrgård, värdshus, kyrka, park, dammanläggning och orangeri. I Lövstabruk har många konstnärer sina ateljéer och under sommarmånaderna är hela bruket ett stort turistmål med mellan 40 000-60 000 besökare. Läs mer om Lövstabruks historia via länken nedan.

Byggnaden Bruksladugården byggdes år 1876 och användes som ladugård fram till 1930-talet. Idag används byggandes övervåning som konferens och i bottenvåningen är det museum, bastu och konstutställning. Exteriört är byggnaden bevarad i sitt ursprungliga skick och omfattas av skyddsbestämmelser då det ingår i byggnadsminnet Lövstabruk.

Lokalen ligger på markplan i byggnaden och består av 61 kvm LOA. Lokalen har många ursprungliga detaljer kvar som putsade väggar och djupa fönsternischer. Golvet är en grå linoleummatta och lokalen har ett enkelt pentry och toalett med dusch. Lokalen har belysning och el-uttag.

Kommunikationer

Buss eller bil

Parkering

Ja

Uppvärmning

Direktverkande el bekostas av hyresgästen. Hyresgästen bekostar

Övrigt

Städning och sophämtning: Står hyresgästen för.
Hyra: ca 28 000kr per år
Lokalen är ledig omgående.


Karta


Bilder på lokalen