Kontor, Löfströms Allé 3, Centrum, Sundbyberg

Skandia Fastigheter Bilservice (444 m) Restaurang (200 m) Shopping (229 m) Friskvård (218 m) Kommunikation (232 m) Grönområde (400 m) Parkering (126 m)

Hyr kontor för det stora företaget i centrala Sundbyberg Kontor på 3 plan med egen egen representativ entré. Många p-platser utanför lokalen. I entréplan återfinns gym, stort café och matsal. Aula för upp till 58 personer , lärosal för 28 personer och många konferensrum i olika storlekar. Plan 2-3 har mestadels öppen planlösning och interna konferensrum, samt pentry på varje våning. Majoriteten av lokalerna har genomgått en omfattande renovering 2005-2007 och har underhållits under tiden. Stra...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 400 - 4 396 m²
Adress Löfströms Allé 3
Område Centrum
Objektsnr 41866229
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Hyr kontor för det stora företaget i centrala Sundbyberg

Kontor på 3 plan med egen egen representativ entré. Många p-platser utanför lokalen. I entréplan återfinns gym, stort café och matsal. Aula för upp till 58 personer , lärosal för 28 personer och många konferensrum i olika storlekar. Plan 2-3 har mestadels öppen planlösning och interna konferensrum, samt pentry på varje våning. Majoriteten av lokalerna har genomgått en omfattande renovering 2005-2007 och har underhållits under tiden.

Strategiskt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde och som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.


Nära till service, restauranger, caféer, butiker och Friskis & Svettis. Fastigheten ligger granne med Signalfabriken och på några minuter tar du dig till Marabouparken.

Nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg och bussar. Tvärbanan som har en sträckning med Solna Station, Alvik och Sickla stannar precis vid fastigheten. I området stannar även flyggbussarna till Arlanda och Bromma.
-

Löfströms allé 5, Sundbyberg

Fastigheten ligger i ett lugnt kvarter i centrala Sundbyberg...

Visad

Löfströms Allé 6A, Centrum

Hyr kontor centralt i Sundbyberg, högst upp i fastigheten L...

Visad

Karlsbodavägen 39, Västerort

3 st kontorsrum med utsikt mot Karlsbodavägen och Bällstaån.

Visad