Kontor, Löfströms Allé 3, Centrum, Sundbyberg

Skandia Fastigheter Parkering (126 m) Restaurang (200 m) Friskvård (212 m) Shopping (233 m) Kommunikation (243 m) Grönområde (400 m) Bilservice (444 m)

Hyr kontor för det stora företaget i centrala Sundbyberg Plan 2-3 har mestadels öppen planlösning och interna konferensrum, samt pentry på varje våning. Majoriteten av lokalerna har genomgått en omfattande renovering 2005-2007 och har underhållits under tiden. Strategiskt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt konto...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 400 - 2 865 m²
Adress Löfströms Allé 3
Område Centrum
Objektsnr 41866229
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Hyr kontor för det stora företaget i centrala Sundbyberg

Plan 2-3 har mestadels öppen planlösning och interna konferensrum, samt pentry på varje våning. Majoriteten av lokalerna har genomgått en omfattande renovering 2005-2007 och har underhållits under tiden.

Strategiskt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde och som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.


Nära till service, restauranger, caféer, butiker och Friskis & Svettis. Fastigheten ligger granne med Signalfabriken och på några minuter tar du dig till Marabouparken.

Nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg och bussar. Tvärbanan som har en sträckning med Solna Station, Alvik och Sickla stannar precis vid fastigheten. I området stannar även flyggbussarna till Arlanda och Bromma.
-

Esplanaden 3E, Sundbyberg

Modernt och öppet högst upp i fastigheten

Visad

Löfströms Allé 5, Centrala Sundbyberg

Ljust kontor med öppen planlösning högst upp i fastigheten s...

Visad

Esplanaden 3 D, Centrum

Hyr kontor med flexibel och spännande planlösning, centralt ...

Visad

Löfströms allé 5, Sundbyberg

Trevligt kontor med fina ytskikt i populära Sundbyberg med n...

Visad