Kontor, Löfströms Allé 1, Centrum, Sundbyberg

  • 742 - 1 486 m²

Hyr kontor centralt i Sundbyberg på plan 5 & 6


Lokaltyp Kontor
Total yta 742 - 1 486 m²
Adress Löfströms Allé 1
Område Centrum
Objektsnummer 41916076

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra två lokaler belägna på plan 5 och 6, om totalt 1 486 kvm (742 kvm samt 744 kvm). Man kan hyra båda eller endast ett plan. Lokalerna ligger högt upp i fastigheten med fint ljusinsläpp och delvis utsikt mot Bällstaån. Ytskikten är moderna med övervägande öppen planlösning men där arkitekturen från 1940-talet är bevarad i trapphusen.

Strategiskt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde och som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.

Nära till service, restauranger, caféer, butiker och Friskis & Svettis. Fastigheten ligger granne med Signalfabriken och på några minuter tar du dig till Marabouparken.

Nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg och bussar. Tvärbanan som har en sträckning med Solna Station, Alvik och Sickla stannar precis vid fastigheten. I området stannar även flyggbussarna till Arlanda och Bromma.


Bilder på lokalen