Lagerlokal, Låsblecksgatan 3, Hackefors, Landeryd

Newsec Bilservice (23 m) Shopping (123 m) Kommunikation (281 m) Restaurang (659 m) Bränslestation (880 m) Kemtvätt (1079 m) Friskvård (2457 m) Grönområde (2623 m)

Den del av fastigheten som betecknas som produktions-/lagerenhet har en flexibel planlösning med hög yteffektivitet och en takhöjd på cirka 6,8 meter. Väggar och tak utgörs av prefab betongelement. Även golvet är i stark betong. Enheten nås via enmarkport. Kontoret ligger i direkt anslutning till lager/ lagerlokaler med egen ingång....

Beskrivning

Den del av fastigheten som betecknas som produktions-/lagerenhet har en flexibel planlösning med hög yteffektivitet och en takhöjd på cirka 6,8 meter. Väggar och tak utgörs av prefab betongelement. Även golvet är i stark betong. Enheten nås via enmarkport. Kontoret ligger i direkt anslutning till lager/ lagerlokaler med egen ingång.

Omgivning

Fastighetens omgivande bebyggelse består i huvudsak av industri- och handelsfastigheter och i området finns företrädesvis företag inom tillverkningsindustrin.

Kommunikationer

Det går ett flertal busslinjer varje halvtimme till och från området och för den bilburna finns det gott om parkeringsplatser. Till buss- och tågstation är det cirka fem kilometer. Tåg till Stockholm går varje timme mellan 05:00-22:00.

Till närliggande städer är det bra förbindelser med Östgöta Pendel .

Linköpings Flygplats ligger knappt fyra kilometer bort.

Parkering

Till fastigheten finns det runt hundra parkeringsplatser.

Artiklar om Newsec